GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κουβανέζικο μπαλέτο με χορεύτριες XXL!!!

Η σκηνή τρέμει στο διάβα τους, αλλά το πλήθος αλαλάζει! Όπως και να ’χει, οι ευτραφείς μπ...


Η σκηνή τρέμει στο διάβα τους, αλλά το πλήθος αλαλάζει! Όπως και να ’χει, οι ευτραφείς μπαλαρίνες της χορευτικής ομάδας Danza Voluminosa της Κούβας συνεχίζουν απτόητες τον χορό τους!
Η κάθε μια τους ζυγίζει πάνω από 90 κιλά και η πρίμα μπαλαρίνα τους φθάνει τα 130 κιλά! Η τελευταία, όταν ήταν μικρή, άκουσε τη μητέρα της να της εξηγεί ότι δεν μπορούσε να γίνει μπαλαρίνα, κάτι που λαχταρούσε διακαώς, επειδή ήταν υπέρ του δέοντος ευτραφής.
Σε πείσμα των προβλέψεων, εκείνη τα κατάφερε. Σ’ αυτό τη βοήθησε ο Juan Miguel Mas, ο οποίος δημιούργησε το 1996 αυτή τη μοναδική ομάδα, η οποία σπάει τα χορευτικά στερεότυπα και δίνει την ευκαιρία σε ταλαντούχα, αν και υπέρβαρα άτομα να δείξουν τις ικανότητές τους, προσφέροντάς τους ένα μοναδικό μέσο έκφρασης, καθώς λόγω του υπερβολικού βάρους τους ήταν αποκλεισμένα από τις κανονικές σχολές χορού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση