GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μυστήριο με το θάνατο της 11χρονης...

Σε θρίλερ εξελίσσεται ο θάνατος της 11χρονης στη Θεσσαλονίκη που ζητιάνευε στα φανάρια και παρασύρθηκε από διερχόμενο λεωφορείο. Το δυστ...

Σε θρίλερ εξελίσσεται ο θάνατος της 11χρονης στη Θεσσαλονίκη που ζητιάνευε στα φανάρια και παρασύρθηκε από διερχόμενο λεωφορείο.
Το δυστύχημα σημειώθηκε την περασμένη Τρίτη κα μέχρι χθες το μοναδικό πρόσωπο που εμφανίστηκε στο νεκροτομείο για να παραλάβει τη σορό ήταν μια γυναίκα περίπου 50 ετών που δήλωσε γιαγιά της 11χρονης.
Επέδειξε στις αρχές το διαβατήριο με τα στοιχεία του κοριστιού, ωστόσο αποδείχτηκε ότι το έγγραφο ήταν πλαστό. Αστυνομικοί επικοινώνησαν με τις βουλγαρικές αρχές και πιστοποίησαν ότι τα αναγραφόμενα στοιχεία αντιστοιχούν σε άλλο κορίτσι, τσιγγάνικης καταγωγής, που ζει στη Βουλγαρία.
Υστερα και από αυτό, ενημερώθηκαν αστυνομικοί της ασφάλειας Θεσσαλονίκης οι οποίοι πλέον ερευνούν το ενδεχόμενο πίσω από την υπόθεση να κρύβεται η δράση κυκλώματος εμπορίας ανηλίκων. Μέχρι χθες, κανείς άλλος δεν είχε αναζητήσει την 11χρονη.
Πηγή: Τα Νέα

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση