GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

3 Γεωργιανοί και 1 Έλληνας πίσω από το έγκλημα...

Τρεις Γεωργιανοί και ένας κάτοικος του χωριού Κομνηνά φαίνεται πως κρύβονται πίσω από το στυγερό έγκλημα στην Ξάνθη. Σύμφωνα με το Thrak...

Τρεις Γεωργιανοί και ένας κάτοικος του χωριού Κομνηνά φαίνεται πως κρύβονται πίσω από το στυγερό έγκλημα στην Ξάνθη.
Σύμφωνα με το ThrakiToday.com, δράστες του άγριου διπλού φονικού των δύο ηλικιωμένων αδελφών μέσα στο ίδιο τους το σπίτι είναι ένας μόνιμος κάτοικος του χωριού, που το τελευταίο διάστημα προσέφερε πολλές υπηρεσίες στους υπέργηρους κατοίκους του χωριού με την Γεωργιανή φίλη, τον γιό της και τον Γεωργιανό φίλο της.
Οι δράστες γνώριζαν πως οι δύο αδελφές είχαν οικονομική επιφάνεια. Ο ένας εξ’ αυτών και συγχωριανός τους μετά από πρόσφατη επίσκεψη του ιδίου και της μιας εκ των θυμάτων σε τραπεζικό ίδρυμα της περιοχής για την ανάληψη σεβαστού ποσού με στόχο την κάλυψη ενεργειακών αναγκών της ίδιας, αλλά και της άρρωστης αδελφής της φαίνεται πως έθεσε σε εφαρμογή το σχέδιο της ληστείας.
Μέχρι στιγμής δεν έχει εξακριβωθεί πλήρως ο βαθμός εμπλοκής του καθενός στη στυγερή δολοφονία, καθώς και το κάτω από ποιες συνθήκες η ληστεία μετατράπηκε σε διπλό φονικό. Αμέσως μετά το έγκλημα οι δράστες προσπάθησαν να διαφύγουν με κατεύθυνση την Θεσσαλονίκη όπου στην Εγνατία Οδό συνελήφθησαν από άνδρες της ΕΛΑΣ.
Αξιωματικοί της Αστυνομίας εκτιμούν ότι λίγο μετά το μεσημέρι θα έχει εξιχνιαστεί πλήρως το διπλό φονικό.
Πηγή: thrakitoday.com

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση