GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Αγόραζα ρούχα των 3 εκατομμυρίων κεντημένα με κρύσταλλα Zwarofski που τώρα σκονίζονται στη ντουλάπα" (ΦΩΤΟ)

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στο "Λοιπόν" για τις εξαιρετικές εποχές που έχει ζήσει...


Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στο "Λοιπόν" για τις εξαιρετικές εποχές που έχει ζήσει...στην καριέρα της. «Δεν έγινα πλούσια γιατί οι εποχές ήταν διαφορετικές. Οι τραγουδιστές έπαιρναν πολλά χρήματα αλλά ξοδεύανε και πολλά χρήματα. Αν βάλουμε κάτω τα χρήματα που έχω δώσει στα ρούχα -μερικές φορές τα βλέπω, κεντημένα όλο Swarovski των 3 εκατομμυρίων και των 2,5 εκατομμυρίων- μάλλον δούλευα για τη δουλειά μου μόνο. Πολλά λεφτά πήγαν εκεί, σε ρούχα, παπούτσια, ειδικά τότε».
Η Ελένη Δήμου αποκάλυψε τι απέγιναν όλα εκείνα τα ρούχα. «Τα έχω. Βρίσκονται όλα στις ντουλάπες μου. Σήμερα μετανιώνω γι' αυτή την σπατάλη, τότε όχι. Σήμερα που το σκέφτομαι θα μπορούσα να ντύνομαι με λιγότερα ακριβά ρούχα, αλλά μου άρεσε πολύ. Δεν έχω κάνει καμία επένδυση, δεν έχω χρήματα αλλά δεν με πειράζει καθόλου. Ακόμα κι όταν έβγαζα, δεν είχα χρήματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση