GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αγόρασαν 50 εκ. κινητά σε μία εβδομάδα...

Το δώρο που μονοπώλησε τις φετινές χριστουγεννιάτικες αγορές, ήταν το κινητό τηλέφωνο. Την τελευταία εβδομάδα του χρόνου, σημειώθηκε ρεκό...

Το δώρο που μονοπώλησε τις φετινές χριστουγεννιάτικες αγορές, ήταν το κινητό τηλέφωνο. Την τελευταία εβδομάδα του χρόνου, σημειώθηκε ρεκόρ στην ενεργοποιήσεις λειτουργικών για iPhone και Android.
Συνολικά ενεργοποιήθηκαν 50 εκατομμύρια συσκευές (17 εκατομμύρια μόνο την ημέρα των Χριστουγέννων) ενώ κατέβηκαν 1,76 δισ. εφαρμογές!
Οι αριθμοί έρχονται από την εταιρεία αναλύσεων, για mobile συσκευές, Flurry, σύμφωνα με την οποία την εβδομάδα αυτή σημειώθηκε αύξηση 65% στα «downloads» εφαρμογών συγκριτικά με το μέσο όρο των δύο πρώτων εβδομάδων του Δεκέμβρη.
Τις περισσότερες εφαρμογές κατέβασαν χρήστες από τις ΗΠΑ (604 εκατ.), την Κίνα (183 εκατ.), τη Μ. Βρετανία (132 εκατ.), τη Γερμανία, τη Γαλλία και τον Καναδά.





Πηγή: iguru.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση