GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χατζηοσμάν: Aνυπόστατες και απαράδεκτες ύβρεις...

"Χθες εκτοξεύθηκαν ανυπόστατες και απαράδεκτες ύβρεις στο πρόσωπό μου από κόμματα και από άτομα που εκφράζουν ακροδεξιές απόψεις και...

"Χθες εκτοξεύθηκαν ανυπόστατες και απαράδεκτες ύβρεις στο πρόσωπό μου από κόμματα και από άτομα που εκφράζουν ακροδεξιές απόψεις και φασίζουσεις αντιλήψεις", απάντησε ο Αχμέτ Χατζηοσμάν στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.
"Η ταυτότητα και η συνείδησή μου άπτεται του δικαιώματος μου στον αυτοπροδιορισμό και δεν θα δώσω σε κανέναν το δικαίωμα να με ετεροπροσδιορίζει", τόνισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.
"Η Χρυσή Αυγή και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έβαλαν θέμα Κοσσοβοποίησης της Θράκης. Αυτές είναι ιδιαίτερα επικίνδυνες απόψεις. Στη Θράκη είμαστε φιλήσυχοι άνθρωποι.Κάποιοι θέλουν να είναι ένα καζάνι που βράζει, αλλά δεν θα τους κάνουμε το χατίρι", ανέφερε.
Ο κ. Χατζηοσμάν χαρακτήρισε μεγάλο και τραγικό λάθος την τροπολογία για τους "ιμάμηδες". "Χάνεται η εμπιστοσύνη της μειονότητας της Πολιτείας. Θα μας γυρίσει δεκαετίες πίσω σε θέματα ανθρωπίνων δικαιώματων, θρησκευτικής ελευθερείας, ισονομία και ισοπολιτείας", ανέφερε και υπογράμμισε ότι δεν θα ψηφίσει την τροπολογία. Κάλεσε μάλιστα τους βουλευτές να την καταψηφίσουν αλλά και τον υπουργό να την αποσύρει.



2 σχόλια

  1. ΚΑΙ Η ΧΑ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΟΗΘΑ

    ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ, ΚΑΙ Η ΧΑ ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τουρκος πάντως είναι και ας τον βαπτιζουν ηλιθιωδως όπως θέλουν.

    Αυτά παθαινουν στην προσπαθεια να συγκαλυψουν την μετατροπη της μουσουλμανικής μειονοτητας σε τουρκική.

    Πρωτα το συμφερον του κόμματος για μιά έδρα και μετά της Ελλάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση