GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποκαλυπτικοί διάλογοι για τα ναρκωτικά...

Την πόρτα του γραφείου της ειδικής ανακρίτριας πέρασε πριν από λίγο ο αρχιφύλακας Αγρινίου, που κατηγορείται για συμμετοχή στο μεγάλο κύκ...

Την πόρτα του γραφείου της ειδικής ανακρίτριας πέρασε πριν από λίγο ο αρχιφύλακας Αγρινίου, που κατηγορείται για συμμετοχή στο μεγάλο κύκλωμα ναρκωτικών, που εξαρθρώθηκε σε Θεσσαλονίκη, Βόλο και Αγρίνιο.
Στη δικογραφία αναφέρεται μεταξύ άλλων, ότι δώρισε 15 σφαίρες σε μέλη του κυκλώματος, ότι έδινε πληροφορίες για τα συμβατικά αυτοκίνητα της αστυνομίας που παρακολουθούσαν ύποπτους για υποθέσεις ναρκωτικών και πως συνεννοούνταν με κρατούμενο των φυλακών Λάρισας, για να τύχει ευνοϊκής μεταχείρισης.
Χθες κρίθηκαν προσωρινά προφυλακιστέοι 8 από τους 13 κατηγορούμενους και αύριο αναμένεται να προσέλθουν στον ανακριτή, οι δύο αστυνομικοί από τον Βόλο και την Θεσσαλονίκη και οι δύο Αλβανοί, που φέρονται ως αρχηγοί του κυκλώματος.
Οι διάλογοι των εμπλεκόμενων είναι αποκαλυπτικοί:



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση