GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπαρτζώκας:«Εμείς κρατάμε την τύχη στα χέρια μας»

Μπαρτζώκας:«Εμείς κρατάμε την τύχη στα χέρια μας» Ο κόουτς των «ερυθρόλευκων» ήταν έξαλλος με τον δεύτερο διαιτητή του αγώνα, που του έ...

Μπαρτζώκας:«Εμείς κρατάμε την τύχη στα χέρια μας»

Ο κόουτς των «ερυθρόλευκων» ήταν έξαλλος με τον δεύτερο διαιτητή του αγώνα, που του έδωσε τεχνική ποινή 12’’ πριν την λήξη της συνάντησης. «Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ και στον κόουτς», ήταν τα πρώτα λόγια του Μπαρτζώκα, ο οποίος στην συνέχεια επισήμανε: «Πίστεψαν στη νίκη και έμειναν στο πλάνο τους. Εμείς κάπως έτσι θα χάναμε το αήττητο φέτος αν το χάναμε. Είχαμε τρία συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια σε έξι μέρες. Πάτρα, Τελ Αβίβ, Θεσσαλονίκη. Είχαμε πολλά προβλήματα τραυματισμών. Είχαμε εκτός τον Λο, τον Πάουελ, τον Μαυροειδή, τραυματίστηκε χθες ο Κατσίβελης και σήμερα ο Μάντζαρης. Στην αρχή του αγώνα φορτώθηκαν οι ψηλοί μας με φάουλ και άλλαξε το πλάνο μας στο παιχνίδι».
«Έχουμε μεγάλη ευθύνη που χάσαμε και φυσικά δώσαμε το δικαίωμα στον κύριο Σταματόπουλο να βάλει την πινελιά του», σχολίασε με νόημα ο προπονητής του Ολυμπιακού και τόνισε ότι: «Εμείς κρατάμε την τύχη στα χέρια μας, πρέπει να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό στην έδρα μας και να έχουμε το απόλυτο πλεονέκτημα ως το τέλος».
Εκνευρισμένος με την τεχνική ποινή ο Μπαρτζώκας, είπε, επίσης, για την φάση 12’’ πριν το τέλος του αγώνα ότι: «Ο διαιτητής δε δίνει ποτέ τεχνική ποινή όταν ζητάς αντιαθλητικό φάουλ το οποίο φυσικά και ήταν. Αυτή είναι η άποψή μου, αν έχετε αντίθετη άποψη γράψτε τη. Έδωσα συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, αλλά ο διαιτητής στα 10’’ και όταν διαμαρτύρεσαι για καθαρό αντιαθλητικό φάουλ δε δίνει τεχνική ποινή. Και ο κύριος Μαρκόπουλος ήταν τρία μέτρα μέσα στο γήπεδο αλλά δεν πήρε τεχνική ποινή».
«Ο γιατρός μας είπε ότι δεν μπορεί να παίξει στο παιχνίδι ο Βαγγέλης, θα κάνει μαγνητική και θα δούμε», εξήγησε για τον τραυματισμό του Μάντζαρη, που πρόλαβε να παίξει μόλις 4’, ο κόουτς των «ερυθρολεύκων».
«Δεν υπάρχουν δικαιολογίες»
«Είναι μια πολύ κακή ήττα», παραδέχθηκε ο Κώστας Σλούκας, γκαρντ του Ολυμπιακού και παρατήρησε ότι: «Υπήρχαν πολλές δικαιολογίες και προστέθηκε μια ακόμα με τον τραυματισμό του Μάντζαρη, αλλά πρέπει να κερδίσουμε τη Φενέρμπαχτσε και τον Παναθηναϊκό. Δεν υπάρχει κάτι άλλο για μας».
«Δεν υπάρχουν δικαιολογίες», υπογράμμισε ο Θεσσαλονικιός γκαρντ των «ερυθρολεύκων» και πρόσθεσε ότι: «Είμαστε μέλη μιας τεράστιας ομάδας και πρέπει να κάνουμε το χρέος μας».

ΠΗΓΗ:pamesports.gr
Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση