GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σαμαράς-Βενιζέλος έπεισαν τον Κουβέλη...

Σχεδόν μία ώρα αφιέρωσαν οι πολιτικοί αρχηγοί στην χθεσινή τους σύσκεψη, στο ζήτημα των σεναρίων για τις κάλπες που θα στηθούν στην αυρια...

Σχεδόν μία ώρα αφιέρωσαν οι πολιτικοί αρχηγοί στην χθεσινή τους σύσκεψη, στο ζήτημα των σεναρίων για τις κάλπες που θα στηθούν στην αυριανή συζήτηση της Βουλής για την «λίστα Λαγκάρντ».
Ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς και ο Ευάγγελος Βενιζέλος, σύμφωνα με τον Real Fm, εξ αρχής διατύπωσαν τη θέση τους να στηθούν τρεις κάλπες, όσες και οι προτάσεις των κομμάτων για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής. Από την πλευρά του ο Φώτης Κουβέλης, «έριξε» στο τραπέζι την πρόταση της ΔΗΜΑΡ, να στηθεί μία κάλπη και οι βουλευτές να έχουν στα χέρια τους τέσσερα ψηφοδέλτια, όσα και τα πολιτικά πρόσωπα.
Σύμφωνα με τον Real Fm, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, τελικώς μεταπείστηκε και συμφώνησε με την θέση του Αντώνη Σαμαρά και του Ευάγγελου Βενιζέλου.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση