GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Έφυγε» η Πάτι Πέιτζ

«Έφυγε» η Πάτι Πέιτζ Η Πάτι Πέιτζ, από τις δημοφιλέστερες Αμερικανίδες τραγουδίστριες όλων των εποχών με εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων, ά...

«Έφυγε» η Πάτι Πέιτζ

Η Πάτι Πέιτζ, από τις δημοφιλέστερες Αμερικανίδες τραγουδίστριες όλων των εποχών με εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων, άφησε την τελευταία της πνοή την Πρωτοχρονιά, στην ηλικία των 85 ετών.
Προβλήματα υγείας ταλαιπωρούσαν την Πέιτζ τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα να σταματήσει τις live εμφανίσεις. Σε γράμμα της προς τους θαυμαστές της είχε γράψει πριν από ένα χρόνο: «Παρόλο που έχω ακόμη τη φωνή που μου έδωσε ο Θεός, η σωματική εξασθένιση δεν με αφήνει να τραγουδήσω όπως έκανα όλα τα προηγούμενα χρόνια».
Η Πάτι Πέιτζ με τις τεράστιες επιτυχίες «Tennessee Waltz» και «"(How Much Is That) Doggie in the Window» ήταν η πιο επιτυχημένη τραγουδίστρια στις ΗΠΑ τη δεκαετία του 1950, με τις μεγαλύτερες πωλήσεις. Η μεγάλη σταρ πέρασε μεγάλο κομμάτι της ζωής της στο δρόμο, κάνοντας περιοδείες σε όλο τον κόσμο.

Πηγή: ΑΜΠΕ
Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση