GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανθρωποκυνηγητό για τους βιαστές της Πάτρας...

Προς όλες τις κατευθύνσεις συνεχίζει τις έρευνες η Aστυνομία για να εντοπίσει τους αδίστακτους κακοποιούς, που εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον άτυ...

Προς όλες τις κατευθύνσεις συνεχίζει τις έρευνες η Aστυνομία για να εντοπίσει τους αδίστακτους κακοποιούς, που εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον άτυχο 45χρονo, υπάλληλο πρατηρίου βενζίνης στον Δομοκό Φθιώτιδας, το απόγευμα της Κυριακής.
Οι δολοφόνοι του 45χρονου εκτιμάται ότι είναι οι ίδιοι που σκόρπισαν τον τρόμο τις τελευταίες ημέρες στην Αχαΐας ληστεύοντας και βιάζοντας τα θύματα τους.
Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι έχουν να κάνουν με τους Αλβανούς ληστές, 30 και 27 ετών, που δρουν από την Πελοπόννησο μέχρι την Θεσσαλία και κατηγορούνται για σωρεία ληστειών, αλλά και βιασμών σε Αχαΐα, Κορινθία, Φθιώτιδα και αλλού.
Πρόκειται για έναν κοντό ηλικίας 30 ετών και έναν ψηλό ξανθό 27 ετών, οι φωτογραφίες των οποίων ήδη έχουν διανεμηθεί στους αστυνομικούς, που έχουν στήσει μπλόκα και συνεχίζουν τις έρευνες στη Στερεά Ελλάδα και την Πελοπόννησο.
Οι αστυνομικοί γνωρίζουν και κάποια από τα αυτοκίνητα με τα οποία κινούνται οι ληστές, όπως το ασημί τζιπ  και το αγροτικό 4x4, ωστόσο αυτά τα αλλάζουν συχνά, αφού κάθε τόσο κλέβουν άλλα από τα θύματά τους και άλλα από τις περιοχές που κινούνται.
Δυστυχώς το πρατήριο στο Νέο Μοναστήρι δεν διέθετε κάμερες ασφαλείας και επίσης χάθηκε πολύτιμος χρόνος για να στηθούν τα μπλόκα, αφού η αστυνομία ενημερώθηκε τουλάχιστον 40 λεπτά μετά το τραγικό συμβάν.

Ως τώρα, οι δυο καταζητούμενοι (κατά πάσα πιθανότητα τους ακολουθεί και τρίτο πρόσωπο) έχουν ταυτοποιηθεί ως δράστες των ληστειών που έγιναν σε σπίτια στις περιοχές Τσουκαλαίικα Αχαΐας στις 27 Δεκεμβρίου, Καμενίτσα Αλισσού στις 22 Δεκεμβρίου και Κουρλαμπά στις 24 Δεκεμβρίου.
Την περασμένη Παρασκευή στον Αλισσό, οι κακοποιοί έδεσαν χειροπόδαρα τους γονείς και το φίλο μιας 22χρονης κοπέλας και την οδήγησαν σε άλλο όροφο του σπιτιού, όπου επιχείρησαν να την βιάσουν και όταν εκείνη αντιστάθηκε την υποχρέωσαν σε στοματικό έρωτα!
Φεύγοντας από εκεί, κατευθύνθηκαν προς τα Σελλά, όπου βρήκαν ζευγάρι 50χρονων μέσα στο αυτοκίνητό του. Με την απειλή όπλων έδεσαν τον άνδρα, τον έβαλαν στο πορτ μπαγκαζ και οδήγησαν το αυτοκίνητο με τη γυναίκα σε ερημική τοποθεσία στα Αργυρά, όπου τη βίασαν και ξυλοκόπησαν τον άνδρα τον οποίο ξεγύμνωσαν! Στη συνέχεια, τους παράτησαν δεμένους και διέφυγαν με το αυτοκίνητό τους, το οποίο βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στη Λαμία. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πιθανότατα οι δυο αλλοδαποί έκλεψαν άλλο όχημα και με αυτό πήγαν στο βενζινάδικο όπου «γάζωσαν» με Καλάσνικοφ τον άτυχο υπάλληλο.
Πηγή:thebest.gr

2 σχόλια

  1. Ξεσκίστε τους, όπου τους πετύχετε.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εαν αυτες ειναι οι φωτογραφιες τους γιατι ειναι σβησμενα καποια χαρακτηρηστικα τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση