GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νεκροί και τραυματίες από βεγγαλικά

Νεκροί και τραυματίες από βεγγαλικά  Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και δεκάδες τραυματίστηκαν από πυροτεχνήματα στην Καμπανία της νότιας Ιταλί...

Νεκροί και τραυματίες από βεγγαλικά 
Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και δεκάδες τραυματίστηκαν από πυροτεχνήματα στην Καμπανία της νότιας Ιταλίας, παρά την εκστρατεία ευαισθητοποίησης του κόσμου, ανακοίνωσαν σήμερα οι τοπικές αρχές.
Ειδικότερα ένας 49χρονος οικοδόμος σκοτώθηκε όταν το πυροτέχνημα έπεσε πάνω στο πρόσωπό του όπως και ένας 51χρονος ιδιοκτήτης εστιατορίου που το βεγγαλικό έσκασε κοντά στο κεφάλι του λίγα δευτερόλεπτα πριν από τα μεσάνυχτα.
Ένα αυτοκίνητο γεμάτο πυροτεχνήματα εξερράγη στη Νάπολη, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά δύο έφηβοι που επέβαιναν σε αυτό. Δεκάδες τραυματίστηκαν στη Νάπολη, μεταξύ τους ένα κοριτσάκι 6 χρόνων και ένα πεντάχρονο αγοράκι. Στο Μιλάνο ένα 11χρονο αγόρι έχασε τρία δάκτυλα από το ένα χέρι, ενώ κοντά στη Φότζια, βεγγαλικό τραυμάτισε έναν άνδρα με αποτέλεσμα την παραλυσία του χεριού του.
Στις Φιλιππίνες, στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν ένα αγοράκι 4 ετών έχασε τη ζωή του από πυρά πυροβόλου όπλου και 404 άνθρωποι τραυματίστηκαν από βεγγαλικά, οι μισοί είναι παιδιά, στην πρωτεύουσα Μανίλα, ανακοίνωσαν οπικοί αξιωματούχοι.
Η παράδοση των βεγγαλικών έχει βαθιές ρίζες στις Φιλιππίνες. Πολλοί Φιλιππινέζοι πιστεύουν ότι ο κρότος διώχνει τα κακά πνεύματα.
Στο Βελιγράδι η αστυνομία αναζητεί τον δράστη που τραυμάτισε με μαχαίρι επτά ανθρώπους αργά χθες βράδυ στη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων για την πρωτοχρονιά στο κέντρο της πόλης. Τουλάχιστον τρείς μεταξύ αυτών φέρουν βαριά τραύματα. Το περιστατικό σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα στην πλατεία Δημοκρατίας, όπου χιλιάδες κάτοικοι παρακολουθούσαν μουσική συναυλία.
Πηγή: ΑΜΠΕ

Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση