GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΡΙΖΑ: Υπάλληλοι του ΣΔΟΕ εμποδίστηκαν να ψάξουν για τη "λίστα Λαγκάρντ"...

Σε καταγγελία αναφορικά με την υπόθεση της «λίστας Λαγκάρντ» προχώρησαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι μέσα στη δικογρα...

Σε καταγγελία αναφορικά με την υπόθεση της «λίστας Λαγκάρντ» προχώρησαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι μέσα στη δικογραφία υπάρχει κατάθεση υπαλλήλων του ΣΔΟΕ που λένε ότι εμποδίστηκαν ακόμα και από στελέχη του ΔΝΤ για να προχωρήσουν στη διερεύνηση της λίστας.
Οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι, σύμφωνα με τον Real Fm, λένε ότι τον Οκτώβριο του 2010 όταν ενημερώθηκαν από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για την ύπαρξη της «λίστας Λαγκάρντ» απευθύνθηκαν στον τότε επικεφαλής του ΣΔΟΕ, Ιωάννη Καπελέρη και εκείνος τους ανέφερε ότι είναι ζήτημα το οποίο χειρίζεται η κυβέρνηση.
Αμέσως μετά οι υπάλληλοι, πήγαν, σύμφωνα με τον Real Fm, στον εκπρόσωπο του ΔΝΤ στην Ελλάδα και του έθεσαν το ζήτημα. Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ισχυρίζονται, σύμφωνα με τον Real Fm, ότι στην κατάθεση ενός εκ των υπαλλήλων, αναφέρεται ότι ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ τον αποθάρρυνε να ψάξει περαιτέρω για τη «λίστα Λαγκάρντ» λέγοντάς του ότι αυτή είναι δουλειά της κυβέρνησης.
Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τον Real Fm, αναφέρουν ότι πρόκειται για μία σοβαρή καταγγελία και ότι πρέπει να διερευνηθεί ο ρόλος του ΔΝΤ  στην υπόθεση της «λίστας Λαγκάρντ».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση