GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καταδικάστηκε ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής Γιώργος Σπανουδάκης

Με ένα χρόνο ποινή φυλάκισης με αναστολή, καταδικάστηκε ο Γιώργος Σπανουδάκης από το Γ' τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης. Πρόκε...

Με ένα χρόνο ποινή φυλάκισης με αναστολή, καταδικάστηκε ο Γιώργος Σπανουδάκης από το Γ' τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για...την υπόθεση με τους πέντε οπαδούς του Ηρακλή, ηγετικά στελέχη του Σ.Φ.Η. "Παπάφη", οι οποίοι είχαν κινηθεί νομικά εναντίον του.
Το δικαστήριο δέχτηκε τους ισχυρισμούς των οπαδών και καταδίκασε τόσο τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ Ηρακλής, ο οποίος δεν παρέστη στην διαδικασία, όσο και τον πρώην γενικό διευθυντή της, Άγγελο Ιωαννίδη.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η απόφαση είναι εφέσιμη, ενώ θα ακολουθήσει και αγωγή ενός εκ των πέντε οπαδών εναντίον του Σπανουδάκη.
Στο περιθώριο της εκδίκασης επικράτησε πολύ μεγάλη ένταση, όταν οπαδοί συναντήθηκαν τυχαία με τον Αλέξη Κεσόπουλο και τον Δημήτρη Δημητρίου, οι οποίοι ήταν εκεί για μία υπόθεση φορολογικού περιεχομένου για την ΠΑΕ Ηρακλής.

Πηγή: bluearena.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση