GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η απίστευτη ιστορία του Έλληνα απατεώνα- μεγιστάνα που εξαπάτησε τις Βρετανικές τράπεζες!

Βρετανός δικαστής καταδίκασε σήμερα σε κάθειρξη επτά ετών τον 44χρονο Αχιλλέα Καλλάκη, ο οποίος κατηγορείται για μια από τις μεγαλύτερες ...

Βρετανός δικαστής καταδίκασε σήμερα σε κάθειρξη επτά ετών τον 44χρονο Αχιλλέα Καλλάκη, ο οποίος κατηγορείται για μια από τις μεγαλύτερες απάτες...με ακίνητη περιουσία στη Βρετανία.
Ο 44χρονος υποδυόταν το μεγιστάνα και εξαπάτησε δύο τράπεζες, παίρνοντας δάνεια ύψους 769 εκατ. στερλινών, αλλά σημείωσε ότι και οι τράπεζες φέρουν μερίδιο ευθύνης, επειδή δεν προέβησαν στους κατάλληλους ελέγχους. Ο Καλλάκης έλαβε το αστρονομικό ποσό των 740 εκατομμυρίων στερλινών σε δάνεια από την Allied Irish Banks με ψευδείς βεβαιώσεις και χρησιμοποίησε τα χρήματα για να αγοράσει ακίνητα και να χρηματοδοτήσει έναν τρόπο ζωής εκατομμυριούχου.
Ο Καλλάκης εξασφάλισε άλλα 29 εκατομμύρια στερλίνες από την Bank of Scotland, για να μετατρέψει ένα πορθμείο σε σούπερ γιοτ, το οποίο ανήκει τώρα στον οίκο Lloyds, και πάλι με ψευδείς βεβαιώσεις. Ο συγκατηγορούμενός του, ο 44χρονος Αλεξάντερ Ουίλιαμς, καταδικάστηκε σε κάθειρξη πέντε ετών για τη δημιουργία πλαστών εγγράφων, με τα οποία υποστηρίχθηκαν οι ψευδείς ισχυρισμοί του Καλλάκη στις τράπεζες.

1 σχόλιο

  1. ΕΥΓΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ..Αχιλλέα Καλλάκη..ΕΥΓΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...ΣΟΥ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ..ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΒΑΤΖΑ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση