GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορυφαία η Λίβερπουλ...

Μπορεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έχει περισσότερους τίτλους, όμως, η κορυφαία αγγλική ομάδα όλων των εποχών είναι η Λίβερπουλ με βάση τ...

Μπορεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έχει περισσότερους τίτλους, όμως, η κορυφαία αγγλική ομάδα όλων των εποχών είναι η Λίβερπουλ με βάση τους αριθμούς.
Με αφορμή τις δηλώσεις του Ντάνιελ Στάριτζ όταν μεταγράφηκε στη Λίβερπουλ (είπε πως θα παίζει στην μεγαλύτερη ομάδα της Αγγλίας) και τα σχόλια που έγιναν το talkSPORT έφτιαξε τη βαθμολογία όλων των εποχών στο αγγλικό πρωτάθλημα.
Το περιοδικό μέτρησε τους βαθμούς που έχει συλλέξει κάθε σύλλογος μέχρι τις 9 Ιανουαρίου 2013. Συγκεκριμένα, από το 1888 έως το 1981 μετράει με δύο βαθμούς τη νίκη και έναν την ισοπαλία, ενώ από το 1982 ως και σήμερα μέτρησε με τρεις βαθμούς τη νίκη μαι έναν την ισοπαλία.
Το τελικό αποτέλεσμα; Η Λίβερπουλ είναι η κορυφαία αγγλική ομάδα όλων των εποχών με 5.201 βαθμούς και ακολουθεί η Άρσεναλ με 5.134 κατέχοντας το ρεκόρ συνεχόμενων συμμετοχών (93) στη μεγάλη κατηγορία! Tέταρτη είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 4.947, καθώς έχει αγωνιστεί 87 σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ!
Στην τρίτη θέση είναι η Έβερτον, αφού στα 110 χρόνια ιστορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου έχει βρεθεί εκτός της ελίτ μόλις τέσσερις φορές.
Μάλιστα, για την πρώτη θέση γράφουν: «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει περισσότερα πρωταθλήματα τώρα, αλλά η Λίβερπουλ έχει μαζέψει πολλούς βαθμούς από οποιοδήποτε άλλο σύλλογο. Από το 1974 ως το 1992, οι κόκκινοι δεν ήταν στην πρώτη δυάδα μόλις μια φορά».
Πηγή: gazzetta.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση