GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στους δρόμους για το σχολείο τους...

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, με πανό και συνθήματα, πραγματοποίησαν σήμερα μαθητές του 1ου Γυμνασίου Ηρακλείου (Καπετανάκει...

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, με πανό και συνθήματα, πραγματοποίησαν σήμερα μαθητές του 1ου Γυμνασίου Ηρακλείου (Καπετανάκειο) διαμαρτυρόμενοι για το κτιριακό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν εδώ και τρία χρόνια, περιμένοντας να τελειώσουν οι εργασίες στο σχολείο τους, το οποίο ωστόσο ... σε κάθε βροχή πλημμυρίζει!
Η πορεία κατέληξε στα γραφεία του δήμου Ηρακλείου, όπου αντιπροσωπεία μαθητών και γονέων συναντήθηκε με τον δήμαρχο Γιάννη Κουράκη.
Ο δήμαρχος τους ενημέρωσε πως ως προσωρινή λύση, μέχρι να ολοκληρωθούν τα έργα στο κτίριο του "Καπετανάκειου" θα προστεθεί μια λυόμενη αίθουσα, ώστε να καλυφθούν οι στεγαστικές ανάγκες.
Επίσης, ήδη έχει ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα, σύμφωνα με τις δεσμεύσεις της δημοτικής αρχής, η κατασκευή των απαραίτητων στεγάστρων στο σχολείο.
Aναφορικά με το κτίριο του "Καπετανάκειου" προχωρεί η εκπόνηση των μελετών για τη δεύτερη φάση του έργου, οι οποίες στη συνέχεια θα κατατεθούν για χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ, όταν ολοκληρωθεί η πρώτη φάση που προβλέπει τη στατική ενίσχυση του κτιρίου από την Περιφέρεια Κρήτης.
Πηγή: cretalive.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση