GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σύλληψη Βούλγαρου κακοποιού

Σύλληψη Βούλγαρου κακοποιού Βούλγαρος κακοποιός που αναζητείτο από τις διωκτικές αρχές της χώρας του συνελήφθη στα Διαβατά Θεσσαλονίκης...

Σύλληψη Βούλγαρου κακοποιού

Βούλγαρος κακοποιός που αναζητείτο από τις διωκτικές αρχές της χώρας του συνελήφθη στα Διαβατά Θεσσαλονίκης.
Πρόκειται για 44χρονο, ο οποίος φέρεται ως «εγκέφαλος» εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε ληστείες και διακινούσε ναρκωτικά επί βουλγαρικού εδάφους.
Η σύλληψη του έγινε έπειτα από επιχείρηση των ΕΚΑΜ και αστυνομικών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης σε διαμέρισμα στην περιοχή των Διαβατών. Στο ίδιο διαμέρισμα βρέθηκε οπλισμός, ενώ πέρα από τον 44χρονο, συνελήφθησαν άλλα τρία άτομα, δύο άνδρες και μία γυναίκα, που κατηγορούνται για οπλοκατοχή και υπόθαλψη εγκληματία.
Όπως ανακοινώθηκε, η Αστυνομία έφτασε στα ίχνη του κακοποιού μετά από έρευνες της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με τον Αξιωματικό σύνδεσμο των Βουλγαρικών Αρχών στη χώρα μας και τον Αξιωματικό σύνδεσμο της χώρας μας στη Βουλγαρία, αλλά και τη συνδρομή της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας Βορείου Ελλάδος.


Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση