GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΝ.ΕΛ: Φορο-καταιγίδα στα ακίνητα...

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με αφορμή τις προωθούμενες αλλαγές στη φορολογία ακινήτων. «Η καταιγίδα ...

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με αφορμή τις προωθούμενες αλλαγές στη φορολογία ακινήτων.
«Η καταιγίδα φόρων που κτυπά τα ακίνητα μέσα στο 2013 είναι η τελική φάση εξόντωσης όσων οικογενειών καταφέρνουν και επιβιώνουν παρά τη μείωση των εισοδημάτων τους πάνω από 50%, την ίδια ώρα που το ένα τρίτο σχεδόν του πληθυσμού της Πατρίδας μας βιώνει ήδη τη φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό», παρατηρεί ο γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού του κόμματος Γιάννης Μοίρας.
«Η πολιτική της σκληρής λιτότητας του μνημονίου αποκτά γενοκτονικό χαρακτήρα και είναι απορίας άξιον πώς Πρωθυπουργός και κυβέρνηση μπορούν και εμφανίζονται αυτάρεσκοι και αισιόδοξοι» καταλήγει η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση