GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι όμορφοι άντρες... όμορφα αμείβονται

Οι όμορφοι άντρες... όμορφα αμείβονται Η ομορφιά αξίζει και αποφέρει έσοδα. Σύμφωνα με έρευνα που έγινε από αυστραλούς επιστήμονες, η εμ...

Οι όμορφοι άντρες... όμορφα αμείβονται
Η ομορφιά αξίζει και αποφέρει έσοδα. Σύμφωνα με έρευνα που έγινε από αυστραλούς επιστήμονες, η εμφάνιση «αξίζει» πολλά και για τους άνδρες τόσο που οι όμορφοι αμοίβονται καλύτερα.
Κατά μέσο όρο, σημειώνουν αυστραλοί οικονομολόγοι, η φυσική ομορφιά τους αποφέρει 32.150 δολάρια, έξτρα, ετησίως.
Ο οικονομολόγος Τζεφ Μπόρλαντ του πανεπιστημίου της Μελβούρνης και ο πρώην οικονομολόγος του Εθνικού Πανεπιστημίου της Αυστραλίας, Αντριου Λι, στην έρευνά τους αναφέρουν ότι από τα στοιχεία που συγκέντρωσαν προκύπτει πως ένας ελκυστικός άνδρας κερδίζει 81.750 δολάρια τον χρόνο και ένας άνδρας με μέση εμφάνιση μόλις 49.600 δολάρια ετησίως.
«Άντρες με εμφάνιση κάτω του μετρίου κερδίζουν 26% λιγότερα από το μέσο μισθό και άνδρες με εμφάνιση άνω του μετρίου κερδίζουν 22% περισσότερα», είπε ο κ. Μπόρλαντ.
Το πιο εντυπωσιακό είναι πως σύμφωνα με την ίδια έρευνα, στις γυναίκες η ομορφιά δεν κάνει και μεγάλη διαφορά στην αμοιβή τους.
Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση