GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο εδώλιο κτηνοτρόφοι-μαϊμού...

Ενενήντα δύο κτηνοτρόφοι-μαϊμού στα Γρεβενά, οι οποίοι το 2008 επί υπουργίας Αλέξανδρου Κοντού πήραν παράνομα δάνεια με εγγύηση του ελλην...

Ενενήντα δύο κτηνοτρόφοι-μαϊμού στα Γρεβενά, οι οποίοι το 2008 επί υπουργίας Αλέξανδρου Κοντού πήραν παράνομα δάνεια με εγγύηση του ελληνικού Δημοσίου και με επιδοτούμενο το επιτόκιο σε ποσοστό 100%, θα καθίσουν στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Γρεβενών.
Οι κατηγορούμενοι, που θα δικαστούν τον ερχόμενο Ιούνιο, αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της απάτης ιδιαιτέρα μεγάλης αξίας, της απάτης και της χρήσης ψευδούς βεβαίωσης. Οπως αναφέρεται στο παραπεμπτικό, έβλαψαν την περιουσία του ελληνικού Δημοσίου και σε κάποιες περιπτώσεις διαπιστώνεται ότι η ζημιά είναι ιδιαιτέρως μεγάλη, καθώς ανέρχεται σε 1.620.000 ευρώ.
Η υπόθεση-σκάνδαλο έφτασε στον εισαγγελέα και τη Δικαιοσύνη μόνο μετά τις ενέργειες ενός κτηνοτρόφου της περιοχής, ο οποίος περιμένοντας στο γκισέ της Αγροτικής Τράπεζας Γρεβενών είδε να παίρνουν τα χρήματα με το χαριστικό δάνειο άτομα που δεν είχαν καμία σχέση με την κτηνοτροφία.
Πηγή: Εθνος

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση