GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Να αποκατασταθούν οι αδικίες"...

Ο σύλλογος των ατόμων με αναπηρία θέτει ως ζήτημα τιμής την αποκατάσταση των αδικιών που δημιούργησε η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου πο...


Ο σύλλογος των ατόμων με αναπηρία θέτει ως ζήτημα τιμής την αποκατάσταση των αδικιών που δημιούργησε η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που τους αφορά.
Η Εθνική Συνομοσπονδία των ατόμων με αναπηρία θέτει ως ζήτημα τιμής την αποκατάσταση των αδικιών που δημιούργησε η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που τους αφορά.
Η Ε.Σ.ΑμεΑ. ενόψει της κατεπείγουσας κατάθεσης 7 Πράξεων Νομοθετικών Περιεχομένων για την κύρωσή τους από τη Βουλή κατέθεσε τις προτάσεις της για την κατάργηση εκείνων των διατάξεων της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου μέσω της οποίας καταργήθηκαν των προστατευτικές διατάξεις για τους συνταξιούχους ΑμεΑ και γονείς ατόμων με αναπηρία.
Όπως επισημαίνουν, οι συγκεκριμένες προστατευτικές διατάξεις είχαν αποσπάσει την υποστήριξη του μελών του ελληνικού κοινοβουλίου και της ελληνικής κοινωνίας, ενώ από την Ε.Σ.ΑμεΑ είχαν κατατεθεί εμπεριστατωμένες προτάσεις για την βελτιστοποίησή τους.
Μία εβδομάδα μετά την ψήφιση του νέου νόμου, οι ρυθμίσει αυτές τροποποιηθήκαν με τρόπο που οδηγεί στην περαιτέρω οικονομική εξαθλίωση μία από τις πιο ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.
Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση