GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αύριο καταθέτει ο Διώτης...

Αύριο καταθέτει τελικά - συμπληρωματικά - στους οικονομικούς εισαγγελείς ο τέως επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννης Διώτης, που κατηγορείται για ...

Αύριο καταθέτει τελικά - συμπληρωματικά - στους οικονομικούς εισαγγελείς ο τέως επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννης Διώτης, που κατηγορείται για νόθευση εγγράφου σε ό,τι αφορά τη λίστα Λαγκάρντ.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΝΕΤ, αναμένεται να εμμείνει στην αρχική του θέση ότι δεν κράτησε αντίγραφο της λίστας, ότι ουδέποτε πήρε εντολή για έλεγχο κι ότι δεν είναι αρνητικός στο να γίνει πραγματογνωμοσύνη.
Οσον αφορά τον έτερο τέως επικεφαλής του ΣΔΟΕ, Ιωάννη Καπελέρη καταθέτει αυτή την ώρα μέσω  υπομνήματος, στο οποίο αναφέρει ότι ουδέποτε πήρε τη λίστα, παρά μία εκτυπωμένη σελίδα με δέκα ονόματα, από τον κ. Παπακωνσταντίνου και πως είναι αδιανόητο να αναλάβει ευθύνες που ανήκουν σε άλλους.
Στο μεταξύ, βρέθηκε και ο δεύτερος μετακλητός υπάλληλος του γραφείου του Γιώργου Παπακωνσταντίνου. Βρίσκεται στη Γερμανία, επικοινώνησε με τους οικονομικούς εισαγγελείς και δήλωσε ότι είναι στη διάθεσή τους για οποιαδήποτε έρευνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση