GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σταματόπουλος:Τελευταία ευκαιρία να διώξουμε τη χούντα...

«Θα ταμπουρωθούμε εδώ. Ζητάμε τη στήριξη του κόσμου. Είναι η τελευταία ευκαιρία να διώξουμε τη χούντα», δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσε...

«Θα ταμπουρωθούμε εδώ. Ζητάμε τη στήριξη του κόσμου. Είναι η τελευταία ευκαιρία να διώξουμε τη χούντα», δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Real Fm και στην Αγγελική Λάζου, ο πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων του μετρό, Αντώνης Σταματόπουλος αναφορικά με την απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει στο μέτρο της επίταξης.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΤΡΑΜ, Μιχάλης Γαζής, κάλεσε την κυβέρνηση να «κάνει πίσω», σημειώνοντας ότι «πρέπει να πάμε σε διάλογο».
Ακούστε το ηχητικό:


4 σχόλια

  1. ΘΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΗ ΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΑΡΙΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΜΑΣΑΝΕ ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ.ΕΜΕΙΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ 6 7 ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΚΑ ΜΕ ΠΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ 2500 ΕΥΡΩ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.ΑΙΝΤΑ ΚΑΙΓΑΜΗΣΟΥ ΓΥΦΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χούντα είναι η μούρη σου και ο υπόλοιπος καλοβολεμένος κρατικοδίαιτος συρφετός σου.
    Που κάνατε μαύρη την ζωή εκατομμυρίων Αθηναίων.
    ΑΛΗΤΗ ΒΡΩΜΕΡΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛ-Η-ΣΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΛΕΠΩ Ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ..ΚΑΠΟΙΟΙ ΄΄ΚΥΡΙΟΙ΄΄΄ΛΕΝΕ ΣΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ...ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΑΛΗ ΕΙΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ?Ή ΕΙΣΤΕ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΄΄ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ΄΄...ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΚΟΨΙΜΟ ΜΙΣΘΩΝ , ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ, ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, ΦΟΡΟΛΗΣΤΕΙΕΣ,ΧΑΡΑΤΣΙΑ, ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΛ.ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΥΣΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ?ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΛΙΓΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...ΕΛΕΟΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν έχεις ιδέα τί θα πει χούντα βρωμερέ Σταματόπουλε.
    Στη χούντα θα είχες κρυφτεί στο καβούκι σου, επαναστάτη της πλάκας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση