GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βρήκαν το... χρηματοκιβώτιο

Το χρηματοκιβώτιο που είχε κλαπεί από το υποκατάστημα τράπεζας στα Ανώγεια στις αρχές Δεκεμβρίου 2012, εντοπίστηκε το πρωί, στα Ανωγειανά...

Το χρηματοκιβώτιο που είχε κλαπεί από το υποκατάστημα τράπεζας στα Ανώγεια στις αρχές Δεκεμβρίου 2012, εντοπίστηκε το πρωί, στα Ανωγειανά όρη σε απόσταση περίπου δύο χιλιομέτρων απο το εκκλησάκι του Αγίου Υάκινθου.
Το χρηματοκιβώτιο ήταν - ανοιγμένο - δίπλα στο τρίτο αυτοκίνητο το οποίο χρησιμοποίησαν οι ληστές της τράπεζας, το οποίο ήταν καμένο. Πρόκειται για ένα αγροτικό αυτοκίνητο 4χ4 το οποίο είχε κλαπεί απο το Ηράκλειο.
Να σημειωθεί πως οι ληστές άνοιξαν το χρηματοκιβώτιο με την χρήση τροχού ενώ στην συνέχεια με βαριοπούλα έσπασαν το τσιμέντο που υπάρχει εσωτερικά και έφτασαν στα χρήματα τα οποία έφταναν στις 580.000 ευρώ.
Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε απο αστυνομικούς του Ρεθύμνου που έκαναν περιπολία στην περιοχή, ενώ τώρα πλέον ερευνάται το αν οι ληστές - που παραμένουν ασύλληπτοι - χρησιμοποίησαν και τέταρτο αυτοκίνητο για την διαφυγή τους.
Πηγή: flashnews.gr

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση