GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπακογιάννη: Λάθος η φορολογική πολιτική...

Κριτική στην φορολογική πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση άσκησε η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη, εκφράζοντας την αντίθεσή της στην...

Κριτική στην φορολογική πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση άσκησε η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη, εκφράζοντας την αντίθεσή της στην αύξηση του φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης.
Η κ. Μπακογιάννη χαρακτήρισε την πολιτική αναποτελεσματική και λάθος και τόνισε πρέπει να αλλάξει.
 «Πρέπει να εισπράξουμε 600 εκατ. Πώς θα το κάνουμε; Αν συνυπολογίσουμε και τα επιδόματα φτάνουμε στο 1,1 δισ. ευρώ. Δεν καταλαβαίνουν παρά νούμερα οι τροϊκανοί. Τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που προσδοκούσαμε από την είσπραξη του φόρου. Η φορολογική πολιτική που ακολουθείται είναι εξόντωση στον έντιμο Έλληνα φορολογούμενο, ενώ ταυτόχρονα κάθε αναπτυξιακή προσπάθεια πέφτει στο κενό. Πρέπει να αλλάξουμε φορολογική πολιτική. Να διαπραγματευτούμε με την τρόϊκα μια άλλη πολιτική υπέρ της μείωσης των φορολογικών συντελεστών» τόνισε η κυρία Μπακογιάννη.
Από την πλευρά του ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας ανέφερε ότι τα έσοδα από τον φόρο στο πετρέλαιο θέρμανσης αυξήθηκαν κατά 65% το τελευταίο τρίμηνο Οκτωβρίου- Δεκεμβρίου σε σχέση με το αντίστοιχο του 2011.
 «Ειδικά τον Δεκέμβριο αυξήθηκαν κατά 115%, ενώ τα συνολικά έσοδα για το 2012 ανήλθαν στα 120 εκατ. ευρώ» είπε ο κ. Σταϊκούρας.
Ο κ. Σταϊκούρας απέδωσε τη χαμηλή κατανάλωση στην αποθεματοποίηση που επηρέασε τη ζήτηση, ενώ σημείωσε ότι ήταν η περιορισμένη απορρόφηση του επιδόματος θέρμανσης καθώς από τα 80 εκατ. που είχαν προϋπολογιστεί διατέθηκαν μόνο 6,4 εκατ. ευρώ, ενώ δόθηκαν και 7 εκατ. ευρώ σε σχολικές μονάδες για τη θέρμανση των παιδιών.


8 σχόλια

  1. Εν τω μεταξύ τα ψηφίζει ολα..Τρομάρα της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και τελικά κανένας δεν θα πληρώσει από αυτούς που εδώ και 4 χρόνια μας γδέρνουν, έχουν οδηγήσει σε πρόωρο θάνατο δεκάδες χιλιάδες συμπατριώτες μας, στην ανεργία και στη μετανάστευση 2.000.000 Έλληνες ! Ναι, αυτοί με τις μεγάλες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις ( εκτός από τα δικά τους, αφού έχουν εκατομμύρια ευρώ καταθέσεις), αυτοί που μας έγδαραν με τους φόρους και τις έκτακτες εισφορές στα ακίνητα, στα εισοδήματα ( διπλά και τριπλά ), με τα χαράτσια και τα τέλη, αυτοί που έχουν γονατίσει το 85% των Ελλήνων, δεν παραπέμπονται, γιατί έχουν- λέει- μόνο πολιτικές και όχι ποινικές ευθύνες που δεν μπορούν να πιάσουν εδώ και 4 χρόνια τα δισ. ευρώ της φοροδιαφυγής !
    Μας δουλεύουν ψιλό γαζί. Η ΝΔ έδωσε συγχωροχάρτι στη μία από τις δύο συνιστώσες της, το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου και ΓΑΠ, για να κρατήσουν τη κουτάλα της εξουσίας! Η διαπλοκή στο απόγειό της! Δούλεμα χοντρό, η δήθεν μυστική ψηφοφορία τινάχθηκε στον αέρα από την επιδεικτική αποχή του 1/3 της Βουλής ! Καμαρώστε τι ψηφίζαμε εδώ και 40 χρόνια ! Και το 2013, θα έρθουν νέοι χοντροί φόροι, με κατάργηση αφορολογήτου για παιδιά και περικοπές παντού ! Θα σας ρουφήξουν και τη τελευταία σταγόνα αίμα και θα σας δημεύουν περιουσία για 1000 ή 1500 ευρώ χρέος ! Οι λέσχες και τα "παιδιά" του Σημίτη θα μας αλλάξουν τον αδόξαστο, μετά τη λεηλασία του Χρηματιστηρίου το 1999 και τη λεηλασία των δημοσίων έργων, Ολυμπιακών αγώνων, ασφαλιστικών ταμείων, ομολόγων κλπ. Μακάκα Έλληνα, καλά να πάθεις, καλά σου κάνουν, αφού ακόμα μένεις στα 3 κόμματα της τρικομματικης ξεφτίλας και του κουκουλώματος! Μετά από 10 χρόνια θα βάλουν κανέναν στη φυλακή για να ρίξουν στάχτη στα μάτια σου! Γιατρούς δεν έχεις, φάρμακα δεν έχεις, αύριο δεν θα έχεις ούτε σπίτι, ούτε εξοχικό, ούτε αυτοκίνητο, ούτα καταθέσεις. Θα στα φάμε όλα. Ξύπνα, επιτέλους, μακάκα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τόσα πολλάαααααααα

    τόσες επαναλήψεις στα Black blogs

    ΓΙΑ ΜΊΑ ΛΕΞΗ και μάλιστα λάθος..

    ΜΑΛΑΚΑ !!!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αφού υπάρχουν γρεκιστανοί να σε ακούν ακόμα καλά κάνεις
    προχώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΙΛΗΣΕ Η ΠΟ*ΤΑΝΑ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΦΙΛΑΡΓΥΡΟ ΟΛΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

    Ο δύσμοιρος Ελληνικός λαός ταΐζει και πληρώνει αδρά όλη την οσία οικογένεια του Μητσοτακό-Μπακογιαννό-Ντόρα-Κούλα τριάντα χρόνια τώρα και μάλλον θα συνεχίσει να τους πληρώνει εσαεί αν ο ΘΕΟΣ… δεν βάλει το χέρι του.

    (4 συντάξεις εισπράττει μόνον ο απέθαντος Δράκουλας των Χανίων )!!!

    Ξενόδουλη,ονειροπαρμένη και στα εκατομμύρια βουτηγμένη η Ντοράκουλα η Μητσοτακό-γεννημένη

    Το πόθεν έσχες της κυράτσας ξεχειλίζει από κτήρια, οικόπεδα, αγροτεμάχια, μετοχές, τραπεζικές καταθέσεις,κτλ.

    Είναι κοινό μυστικό, αλλά ανομολόγητος ο τρόπος και τα μέσα με τα οποία αποκτήθηκε η τεράστια περιουσία και ο προκλητικός πλούτος της …

    Ήταν φυσικό και επόμενο, ως αποτέλεσμα μία ζωής, όπου το προσωπικό συμφέρον και η ιδιοτέλεια, είχαν κυρίαρχο ρόλο…

    Να “ καταθέσει η Ντοράκουλα άμεσα το 50 % των μιζαρισμένων στο λογιστήριο του κράτους για την σχετική μείωση των δανεισμένων, πριν την καλέσει για να καταθέσει ο Πεπονής η ο Moυζακίτης και την στείλουν στον Κορυδαλλό να κάνει παρέα του σαβουρογάμη Ακη και του Κουφόντινα του ευεργέτη της …

    Η εδώ και 30-τόσα χρόνια πλήρης ατιμωρησία των δημόσιων και δημοτικών αρχόντων για σοβαρά πολιτικά και ποινικά εγκλήματα οδήγησε στο σημερινό τέλειο ξεσάλωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δικαιούται κανείς να ρωτήσει εάν υπάρχει μια ανώτατη δύναμη που πρέπει να φυτεύει διαρκώς τη Ντόρα Μπακογιάννη στα σπίτια μας.

    Δικαιούται κανείς να ρωτήσει τι πρέπει να κάνουμε ως πολίτες για να απαλλαγούμε οριστικά από τον πολιτικό αυτό σκελετό.

    Είναι ντροπή για την Ελλάδα, τους Έλληνες και τον ελληνικό πολιτισμό να υπάρχει μια Ντορά-κουλα στην πολιτική σκηνή …

    Είναι ντροπή για τη λογική μας να μας "δουλεύει" ένα αγράμματο υποκείμενο του παρελθόντος.

    Είναι ντροπή στην εποχή της πείνας και της οικονομικής κρίσης να μην ελέγχεται το παραφουσκωμένο πόθεν εσχες της (Ε9) για τα οικονομικά της και να αφήνεται ακόμη η συμμορία των πρώην συμμάχων–συμμαθητών-αρπαχτικών της μεταπολίτευσης να εξακολουθεί να ελπίζει ότι θα μοιράζει τις νέες λείες της χωρίς κανέναν έλεγχο.

    Είναι τόσο εκρηκτικά τα κοινωνικά προβλήματα, είναι τόσο πιεστικά τα σχέδια αποδόμησης της χώρας μας, είναι τόσα τα εθνικά κακουργήματα που ετοιμάζουν οι πατρώνες μας (λεσχη Μπιλτερμπεργκ και CΙΑ ), που η παρουσία της Ντόρας με τα δημοσυντήρητα τσιράκια της και τους υπόλογους υποτακτικούς της,τους είναι απαραίτητη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε την Ντόρα Μπακογιάννη «αντιπρόσωπο της Siemens στην Ελλάδα» αλλά τα καθεστωτικά ΜΜΕ το έκαναν γαργάρα.

    Ο Πάνος Καμμένος δήλωσε «Στερούμαστε ένα εκατομμύριο δολάρια τα οποία η κ. Μπακογιάννη τα απέκρυψε από τον ελληνικό λαό και τα πήγε στο Λονδίνο».

    Ο Αντώνης Σαμαράς (o σφουγγαράκης)επιβράβευσε την Ντόρα Μπακογιάννη -για όλα αυτά- με την πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας.

    Αν στη χώρα μας υπήρχε η παραμικρή έννοια της Δικαιοσύνης, η Ντόρα Μπακογιάννη δεν θα έπαιζε ακόμα τη χαριτωμένη και αθώα παιδούλα αλλά θα είχε οδηγηθεί από καιρό στο Koρυδαλλό .

    Δεν είναι μόνο αντιπαθέστατη, με αυτό το σαρδόνιο, ψεύτικο καρφιτσωμένο χαμόγελο που κυριολεκτικά φοράει λες και το έχει καρφιτσώσει στη μούρη της …είναι αμνήμων …είναι άπληστη …είναι αδίστακτη …

    Είναι υποχθόνιο άτομο που αποδεικνύεται πιό ραδιούργο από τον πατέρα της …

    Παν.Τραιανος ΕΑΜ Β ΥΔΡΟΧΟΟΣ : «...Άτιμη κοινωνία ...που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους κατεβάζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση