GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διχάζει η επιλογή Ομπάμα

Διχάζει η επιλογή Ομπάμα Ο πρόεδρος Ομπάμα, που ήδη τερμάτισε τις χριστουγεννιάτικες διακοπές στη Χαβάη, βρίσκεται στο Λευκό Οίκο, και ...

Διχάζει η επιλογή Ομπάμα

Ο πρόεδρος Ομπάμα, που ήδη τερμάτισε τις χριστουγεννιάτικες διακοπές στη Χαβάη, βρίσκεται στο Λευκό Οίκο, και πρόκειται να τοποθετήσει στο Πεντάγωνο ως επικεφαλής τον Ρεπουμπλικάνο (πρώην γερουσιαστή Νεμπράσκα), Τσακ Χέιγκελ.
Αυτό θα συμβεί "πιθανότατα τη Δευτέρα", όπως δήλωσε σήμερα ανωνύμως καλά πληροφορημένη πηγή των Δημοκρατικών στο Κογκρέσο, μιλώντας στο Ρόιτερς.
Οι πολέμιοι της ανωτέρω επιλογής του Μπαράκ Ομπάμα, εστιάζουν στο ότι "θα προβληματίσει τους γερουσιαστές το ότι ο Χέιγκελ δεν υποστηρίζει σθεναρά το Ισραήλ, σύμμαχο των ΗΠΑ", την ώρα που δέχεται κι άλλες επικρίσεις, δεδομένου ότι προβλημάτισαν στην Ουάσινγκτον οι θέσεις που ο πρώην γερουσιαστής δημοσίευσε για τις ισχύουσες κυρώσεις σε βάρος του Ιράν, με αιτία το αμφιλεγόμενο για την Δύση πυρηνικό πρόγραμμά του, επισήμανε το Ρόιτερς.
Ο τελικός διορισμός του Χέιγκελ, από την Γερουσία, θα τροφοδοτήσει εσωκομματικές προστριβές στους Δημοκρατικούς, προβλέπει το Ρόιτερς.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση