GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΡΙΖΑ:Αρνούνται να χυθεί άπλετο φως

ΣΥΡΙΖΑ:Αρνούνται να χυθεί άπλετο φως  "Μοναδικός στόχος της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ είναι η αναζήτηση της αλήθειας, η άρση του καθε...

ΣΥΡΙΖΑ:Αρνούνται να χυθεί άπλετο φως
 "Μοναδικός στόχος της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ είναι η αναζήτηση της αλήθειας, η άρση του καθεστώτος της γενικευμένης φοροασυλίας που απολαμβάνει η εγχώρια ολιγαρχία του πλούτου, αλλά και η ανάκτηση της εμπιστοσύνης των πολιτών στη δικαιοσύνη, στη δημοκρατία και τους θεσμούς της", αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την κατάθεσή της πρότασης του για την συγκρότηση επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης για την υπόθεση της Λίστας Λαγκάρντ.

"Θα περιμέναμε τους ίδιους στόχους να υιοθετήσει και η κυβέρνηση Σαμαρά. Δυστυχώς, αντί αυτού, μέχρι σήμερα βλέπουμε μόνο πολιτικές σκοπιμότητες και διάθεση συγκάλυψης. Αναρωτιόμαστε τι είναι αυτό που εμποδίζει τον κ. Σαμαρά και την κυβέρνησή του να ζητήσει να διερευνηθούν και να διαλευκανθούν όλες οι πλευρές της υπόθεσης αυτής που ταλαιπωρεί τα τελευταία δυόμιση χρόνια τον ήδη εξουθενωμένο ελληνικό λαό", επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας:
"Αρνούνται να χυθεί άπλετο φως, αρνούνται να ερευνηθεί η υπόθεση ως προς τα πολιτικά πρόσωπα που τη διαχειρίστηκαν, ακόμα κι όταν γνωρίζουν ότι τη πλειοψηφία στην Επιτροπή θα την έχει η κυβέρνησή τους. Για τους φόβους και τις επιδιώξεις τους, ας τους κρίνει ο λαός".

Τέλος, σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, "για μια ακόμη φορά, επισημαίνουμε ότι απαραίτητη προϋπόθεση για να οδηγηθεί σε ασφαλή συμπεράσματα η προκαταρκτική επιτροπή, τόσο ως προς το πλαίσιο, όσο και ως προς το εύρος των διερευνώμενων αδικημάτων, είναι να κατατεθεί εγκαίρως σε γνώση της Βουλής το πόρισμα του ελέγχου της λίστας Λαγκάρντ από τους οικονομικούς εισαγγελείς και τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΣΔΟΕ".



Κόμματα: ΣΥΡΙΖΑ
Πηγη: enikos.gr

2 σχόλια

  1. Η ΚΛΕΨΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΑΤΙ.ΤΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΟΤΑΝ Ο ΚΑΘΕ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΖΕΙ ΠΟΛΥΤΕΛΩΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΚΑΣΤΑ ΤΟΥ.
    ΑΚΟΥ 40 50 ΑΚΙΝΗΤΑ ΟΙ ΧΟΛΕΡΕΣ ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΤΟΝ ΑΜΠΑΚΑ.ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΕ 20 Η 30 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΥΘΩΔΕΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΟΙ ΣΚΑΤΟΒΛΑΧΟΙ.ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΠΟΣΤΟ ΚΑΘΙΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΘΟΝΤΕ ΤΡΩΝΕ ΤΟΥ ΣΚΑΣΜΟΥ.ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΩΣ ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΑΝ
    ΟΛΑ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ.ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ ΚΑΤΩ ΣΑΝ ΧΤΑΠΟΔΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. MEGA: Ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να μας εκφοβίσει, εκβιάζει, απειλεί
    – Το έχουν προσπαθήσει και άλλοι.

    Μετωπική συντονισμένη επίθεση ήταν η απάντηση τόσο του Mega όσο και της οικογένειας Μπόμπολα απέναντι στις ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ κατά του καναλιού, του δημοσιογράφου Γιάννη Πρετεντέρη αλλά και μέρους της ιδιοκτησίας του σταθμού.

    Ουσιαστικά, το Mega ανέδειξε το θέμα σε ένα από τα κορυφαία του σημερινού του βραδυνού δελτίου και κατηγόρησε ευθέως τον ΣΥΡΙΖΑ για προσπάθεια εκφοβισμού των δημοσιογράφων και απειλών σε βάρος του σταθμού.
    Το έχουν προσπαθήσει και άλλοι στο παρελθόν τονίστηκε τόσο στο ρεπορτάζ που μεταδόθηκε όσο και στη συζήτηση που έγινε στο στούντιο με τη συμμετοχή της Ολγας Τρέμη, του Γιάννη Πρετεντέρη και του Παύλου Τσίμα.

    «Οι δημοσιογράφοι δεν εκφοβίζονται, το έχουν αποδείξει πολλές φορές, σε πολλούς εκπροσώπους», σημείωσαν.
    Μάλιστα ο ίδιος ο Γιάννης Πρετεντέρης είπε ότι αυτό που ζητά ουσιαστικά
    ο ΣΥΡΙΖΑ είναι να εγκρίνει τα όσα μεταδίδει ο σταθμός,αλλά αυτό -όπως τόνισε- εφαρμόζεται σε άλλα καθεστώτα, όπου τα κόμματα διαμορφώνουν τα σχόλια και τις ειδήσεις.

    Επισήμαναν δε ότι το κανάλι θα συνεχίσει να κάνει τη δουλειά του όπως αυτό νομίζει ασχέτως της άποψης που μπορεί να έχει ο καθένας.
    Επίσης, το κανάλι μετέδωσε την ανακοίνωση της οικογένειας Μπόμπολα, απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση