GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι σπόντες της Σπυροπούλου στην Ναταλία...

Με αφορμή τις σπόντες της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην Ναταλία Γερμανού ότι η παρουσιάστρια του Alpha δεν πηγαίνει στις συσκέψεις της εκ...

Με αφορμή τις σπόντες της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην Ναταλία Γερμανού ότι η παρουσιάστρια του Alpha δεν πηγαίνει στις συσκέψεις της εκπομπής, η ομάδα του "Πρωινό mou" ασχολήθηκε εκτενώς με το συμβάν.
O Γιώργος Λιάγκας σχολίασε: Eγώ σας έχω πει για την εξέλιξη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, αλλά δεν με ακούτε. Σαφώς είναι μη συγκρίσιμα μεγέθη η Σπυροπούλου με την Γερμανού για να το ξεκαθαρίσω. Θεωρώ ότι είναι λάθος της Ναταλίας που έχει μπει στο τρυπάκι και απαντάει".
Ο καλεσμένος του πάνελ, Άρης Καβατζίκης, δήλωσε: "Να αναγνωρίσουμε την πρόθεση της Σπυροπούλου ότι θέλει διακαώς να γίνει παρουσιάστρια, γιατί πολλοί θέλουν να κάνουν τηλεόραση και δεν το λένε" με τον Γιώργο Λιάγκα να συμπληρώνει: "και θέλει να φάει την εκπομπή της Γερμανού"
Δείτε το βίνεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση