GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατάπιε ηρωίνη για να αποφύγει τη σύλληψη!

Καρτέρι στο…

Καρτέρι στο… Καρτέρι Θεσπρωτίας είχαν στήσει...αστυνομικοί. Όταν, λοιπόν, ένας 48χρονος Έλληνας το αντιλήφθηκε, κατάπιε μια συσκευασία που περιείχε μια δόση ηρωίνης για να αποφύγει τη σύλληψη, με κίνδυνο να χάσει ακόμη και τη ζωή του! Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας είδαν την κίνησή του και του έβαλαν χειροπέδες, παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε.
Ο δράστης, που συνελήφθη μαζί με άλλους δυο ηλικίας 34 και 50 χρόνων οι οποίοι είχαν μαζί τους άλλη μια συσκευασία με ηρωίνη βάρους 1,4 γραμμαρίου, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου απέβαλε το επικίνδυνο «χάπι». Οι 3 δράστες αποκάλυψαν ότι είχαν αγοράσει τα ναρκωτικά από έναν 32χρονο Έλληνα, ο οποίος εντοπίστηκε αργότερα στον Βράχο Πρέβεζας και συνελήφθη έχοντας μαζί του τέσσερα ναρκωτικά χάπια.
Στο σώμα του έκρυψε κι ένας 42χρονος τα ναρκωτικά που μετέφερε στην Σύρο με το πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά! Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Ερμούπολης που είχαν πληροφορίες για την επικείμενη μεταφορά, τον προσήγαν για έλεγχο στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου όπου διαπιστώθηκε ότι είχε κρύψει με τη μέθοδο του «λουκαρίσματος» μια συσκευασία με 30 γραμμάρια ηρωίνης! Αφού την απέβαλε με τη χορήγηση ειδικών φαρμακευτικών σκευασμάτων, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση