GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κεγκέρογλου σε Παπαδημούλη:Θα σου πάρουν τη νύφη...

Ανέβηκαν οι τόνοι στη βουλή μεταξύ του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη και του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Βασίλη Κεγκέρογλου, με αφορμή έ...

Ανέβηκαν οι τόνοι στη βουλή μεταξύ του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη και του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Βασίλη Κεγκέρογλου, με αφορμή ένα σχόλιο του πρώτου για τη "λίστα Λαγκάρντ".
Ο κ. Παπαδημούλης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι θέλουν να στήσουν κάλπες, στο πλαίσιο της ψηφοφορίας για σύσταση προανακριτικής επιτροπής, για τις προτάσεις των κομμάτων και όχι για κάθε προτεινόμενο πρόσωπα μαζί με τα προτεινόμενα αδικήματα.
"Ορισμένοι νοσηροί εγκέφαλοι-μαθαίνω ότι είναι μέσα σε αυτούς και ο νομικός σύμβουλος του Πρωθυπουργού κ. Μπαλτάκος-εισηγούνται να καταργήσουμε την πρακτική δεκαετιών και αντί να ψηφίσουμε σε κάλπες για τα προτεινόμενα πρόσωπα να ψηφίσουμε σε κάλπες για τις προτάσεις των κομμάτων. Για να μαντρώσετε τους βουλευτές των κομμάτων της πλειοψηφίας;" είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι η πρόταση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στηρίζεται στη δικογραφία των οικονομικών εισαγγελέων. "Ξεκινάμε με τους δύο βασικούς υπευθύνους", ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδημούλης, εννοώντας τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου και τον Ευάγγελο Βενιζέλο.


Κάπου εδώ τα λεγόμενα του κ. Παπαδημούλη προκάλεσαν την αντίδραση του Βασίλη Κεγκέρογλου με αποτέλεσμα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ να του απευθυνθεί από το βήμα: "Την αλαζονεία σας κρατήστε την για την εποχή που είχατε 45%. Είστε ο μόνος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στη βουλή και είστε ο μόνος που διακόπτει στην Ολομέλεια".
Ο βουλευτής ζήτησε και πήρε το λόγο για να απαντήσει επί προσωπικού. "Καμία αλαζονεία. Να πάρει πίσω ο κ. Παπαδημούλης τον χαρακτηρισμό. Δεν του έχω δώσει τέτοιο δικαίωμα ούτε εντός ούτε εκτός της αίθουσας", είπε και πρόσθεσε : "Επειδή είναι και γαμπρός από την Κρήτη θα του πάρουν την νύφη".

"Οι τόνοι με τους οποίους μίλησε ο κ. Κεγκέρογλου δείχνει ότι αντιλήφθηκε ότι ήταν λάθος να διακόψει τον συνομιλητή.  Ας μην κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Κεγκέρογλου και η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ για την πορεία του. Ας αιτιάται αυτούς που ανέθεσε την ηγεσία του", απάντησε ο κ. Παπαδημούλης.





Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση