GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΡΙΖΑ:Περπατήστε μόνοι στο δρόμο της λάσπης...

Για συκοφαντικές επιθέσεις της ΝΔ και της κυβέρνησης κατά του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο η Κουμουνδούρου, τονίζοντας ότι αυτόν το δρόμο θα τον περ...

Για συκοφαντικές επιθέσεις της ΝΔ και της κυβέρνησης κατά του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο η Κουμουνδούρου, τονίζοντας ότι αυτόν το δρόμο θα τον περπατήσουν μόνοι τους.
"Το δρόμο της αντιπαράθεσης με πλαστογραφίες, λάσπες και ψεύδη η ΝΔ και η κυβέρνηση θα τον περπατήσουν μόνοι τους", σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του.
"Επιλέγουμε την αντιπαράθεση στο πεδίο των κοινωνικών αγώνων μαζί με τους εργαζόμενους στα ΜΜΜ, στα ναυπηγεία Ελευσίνας, μαζί με όλους αυτούς που αγωνίζονται για τη δημοκρατική ανατροπή και αντιπροσωπεύουν την ελπίδα και το αύριο αυτού του τόπου", προσθέτει.

1 σχόλιο

  1. Βρήκε το … μάστορά της η ψυχοπαθης βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ

    Στο πρόσωπο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη όμως βρήκε το μάστορά της η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Πριν από λίγο σε ένα από τα γνωστά της ξεσπάσματα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άρχισε να ωρύεται ότι όλες οι προηγούμενες προανακριτικές «κουκούλωναν» τα σκάνδαλα και έβγαζαν λάδι όλους τους κατηγορουμένους.
    Η απάντηση ήρθε πληρωμένη από τον Αντιπρόεδρο της Επιτροπής Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη ο οποίος την αποστόμωσε υπενθυμίζοντάς της ότι το 1989 ο πατέρας της Νίκος Κωνσταντόπουλος ήταν αυτός που έκανε αθωωτική πρόταση για τον Ανδρέα Παπανδρέου στην υπόθεση Κοσκωτά.

    Λίγη ώρα νωρίτερα η Ζωή είχε δώσει ένα ακόμα σόου "...ζητώντας να μάθει τα ονόματα των πρακτικογράφων της Βουλής (!) για να μάθει αν είναι εχέμυθοι.".

    Εδώ είναι το ζουμί.
    Κάποιος να την ρωτήσει εάν ο ΣΥΡΙΖΑ κρατάει φακέλλους για τους υπαλλήλους της βουλής

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση