GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλγερία: Το εργοστάσιο ανοίγει ξανά...

Το εργοστάσιο παραγωγής φυσικού αερίου του Τιγκεντουρίν, στο Ιν Αμένας, ενδέχεται να επαναλειτουργήσει εντός των επόμενων δύο ημερών, ανα...

Το εργοστάσιο παραγωγής φυσικού αερίου του Τιγκεντουρίν, στο Ιν Αμένας, ενδέχεται να επαναλειτουργήσει εντός των επόμενων δύο ημερών, ανακοίνωσε ο υπουργός Ενέργειας της Αλγερίας Γιούσεφ Γιούσφι.
«Οι εργαζόμενοι επέστρεψαν από σήμερα στις κατοικίες του συγκροτήματος και οι εγκαταστάσεις θα επαναλειτουργήσουν εντός δύο ημερών», είπε ο υπουργός αφού επισκέφθηκε το χώρο.
«Θα ενισχύσουμε την ασφάλεια και βασιζόμαστε σε δικά μας μέσα. Δεν τίθεται ζήτημα να δεχτούμε δυνάμεις ασφαλείας από το εξωτερικό που θα αναλάβουν τη φρούρηση των ενεργειακών μας εγκαταστάσεων», τόνισε ο Γιούσφι, σύμφωνα με το αλγερινό πρακτορείο APS.
Ο υπουργός διευκρίνισε ότι οι ζημιές που έχουν προκληθεί στις εγκαταστάσεις από την επίθεση των ισλαμιστών ενόπλων που κράτησαν ομήρους εκατοντάδες εργαζόμενους επί τέσσερις ημέρες «δεν είναι σημαντικές».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση