GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν προχωρούν στην πραγματογνωμοσύνη για το στικ...

Να μην προχωρήσουν στην πραγματο γνωμοσύνη για το στικάκι με τη «λίστα Λαγκάρντ», αποφάσισαν οι οικονομικοί εισαγγελείς και  η απόφαση αυ...

Να μην προχωρήσουν στην πραγματο γνωμοσύνη για το στικάκι με τη «λίστα Λαγκάρντ», αποφάσισαν οι οικονομικοί εισαγγελείς και  η απόφαση αυτή πάρθηκε λόγω έλλειψης χρόνου.
Δικαστικές πηγές σημειώνουν ότι αν γινόταν η πραγματογνωμοσύνη από τους οικονομικούς εισαγγελείς θα διαρκούσε αρκετές μέρες και δεν θα προλάβαιναν να την ολοκληρώσουν, δεδομένου ότι και οι εμπλεκόμενοι έχουν δικαίωμα να προβάλλουν τις δικές τους ενστάσεις.
Έτσι λοιπόν μετατίθεται στη Βουλή, η οποία έχει και την αρμοδιότητα και το ρόλο του εισαγγελέα. Από τη στιγμή που η Βουλή θα ασκήσει ποινική δίωξη για την υπόθεση της «λίστας Λαγκάρντ», η δικογραφία «φεύγει» από τα χέρια των οικονομικών εισαγγελέων.Σύμφωνα με τον Real Fm, το μόνο που θα κάνουν είναι να εξετάσουν συμπληρωματικά ως υπόπτους τους πρώην επικεφαλείς του ΣΔΟΕ, Γιάννη Διώτη και Γιάννη Καπελέρη.
Παράλληλα, σύμφωνα με τον Real Fm, οι Αρχές έχουν στη διάθεσή τους λογιστικά τα οποία θα μπορούσαν να «δείξουν» το παρελθόν του στικ. Ωστόσο, δεν το εκμεταλλεύονται διότι αν το χρησιμοποιήσουν «πειράζονται» τα αρχεία του στικ και ενδεχομένως κάποιοι από τους εμπλεκόμενους προβάλλουν ενστάσεις στη συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση