GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Και η Ντενίση σε κυπριακό σίριαλ...

Η Κύπρος, παρά τις οικονομικές της δυσκολίες, "ανοίγεται" σε τηλεοπτικές παραγωγές, με αποτέλεσμα να προσφέρει δουλειά και σε π...

Η Κύπρος, παρά τις οικονομικές της δυσκολίες, "ανοίγεται" σε τηλεοπτικές παραγωγές, με αποτέλεσμα να προσφέρει δουλειά και σε πολλούς Έλληνες ηθοποιούς. Η Κάτια Δανδουλάκη, ο Μάνος Παπαγιάννης και ο Στράτος Τζώρτζογλου είναι μόνο μερικοί από εκείνους, που έχουν βρει τηλεοπτικό καταφύγιο στο νησί της Αφροδίτης. Τώρα, στη λίστα προστίθεται και το όνομα της Μιμής Ντενίση.
Το δημοσίευμα της εφημερίδας "Το παρόν" αναφέρει:
"Μετά την Κάτια Δανδουλάκη και η Μιμή Ντενίση φεύγει για το νησί της Αφροδίτης, μετά το τηλεφώνημα του Κύπριου παραγωγού Κλείτου Κλείτου, ο οποίος της πρότεινε έναν πολύ όμορφο ρόλο στη σειρά "Μοιραία φεγγάρια" που σκίζει καθημερινά στο ΡΙΚ. Η Μιμή υποδύεται τη Λύδια Αρσενίδη που επιστρέφει από την Αμερική για να ανατρέψει τις ζωές των μελών της πρωταγωνιστικής οικογένειας.
Παράλληλα, η Μιμή Ντενίση πρωταγωνιστεί και στο Κρατικό Θέατρο της Κύπρου με την παράσταση "Μαμά, που πάς;" ενώ από τις 6 Μαρτίου θα ανέβει στη Θεσσαλονίκη για την παράσταση " Η Πηνελόπη Δέλτα συναντά τον Μάγκα".
Πηγή: Το Παρόν

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση