GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα καταγγελία για "χαράτσι"...

Ειδοποίηση για ανείσπρακτη οφειλή από τη γενική γραμματεία πληροφοριακών συστημάτων καταγγέλλει ότι έλαβε και δεύτερος αναγνώστης. Η οφει...

Ειδοποίηση για ανείσπρακτη οφειλή από τη γενική γραμματεία πληροφοριακών συστημάτων καταγγέλλει ότι έλαβε και δεύτερος αναγνώστης. Η οφειλή μάλιστα, όπως τονίζει, είναι για ένα σπίτι που νοίκιαζε, μέχρι το 2001, καθώς από τότε έχει αλλάξει κατοικία!
Έκπληκτός έμεινε αναγνώστης, όταν έλαβε ειδοποίηση από τη γενική γραμματεία πληροφοριακών συστημάτων, ότι από την αρμόδια ΔΥΟ της περιοχής που διαμένει, υπάρχει ανείσπρακτη οφειλή 225 ευρώ για το "χαράτσι" της ΔΕΗ"  (Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτημένων Δομημένων Επιφανειών), η οποία σε αφορούσε σπίτι που νοίκιαζε μέχρι το 2001!
Όπως ανακάλυψε, μάλιστα, μετά από έρευνα, στο λογαριασμό που εξέδιδε η ΔΕΗ για το σπίτι που κατοικούσε έως το 2001, υπάρχει το ΑΦΜ του.

Διαβάστε ακόμα:
Καταγγελία:Του ζήτησαν να πληρώσει χαράτσι για σπίτι που νοίκιαζε το 1995

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση