GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Παπ» για τον Ολυμπιακό...

Η υπόθεση του Ραφίκ Τζιμπούρ οδηγείται σε «ναυάγιο» και ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει στην κορυφή της μεταγραφικής του λίστας τον Δημήτρη ...

Η υπόθεση του Ραφίκ Τζιμπούρ οδηγείται σε «ναυάγιο» και ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει στην κορυφή της μεταγραφικής του λίστας τον Δημήτρη Παπαδόπουλο.
Οι... ψίθυροι έγιναν «φωνές» και το όνομα που απλά συζητιόταν σε καθαρά φιλολογικό επίπεδο το προηγούμενο διάστημα στο Ρέντη, πλέον φαίνεται ότι μετατρέπεται στον πρώτο μεταγραφικό στόχο των πρωταθλητών για την κορυφή της επίθεσης.
Το σίριαλ Τζιμπούρ θα έχει εκτός απροόπτου αρνητική κατάληξη και στην πειραϊκή ΠΑΕ ήδη έχουν αρχίσει να «ψάχνονται» για την διάδοχη κατάσταση, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι. Εξάλλου πλέον δεν θεωρείται σίγουρη ούτε και η παραμονή του Αλγερινού, κάτι που σημαίνει πως σε ενδεχόμενη αποχώρησή του, οι «ερυθρόλευκοι» θα μείνουν στην επίθεση μόνο με τους Μήτρογλου και Πάντελιτς.
Το γεγονός αυτό έφερε τον Δημήτρη Παπαδόπουλο στην κορυφή της λίστας των Πειραιωτών σύμφωνα με το «Φως των σπορ», αφού δείχνει με τον Πανθρακικό να έχει αναγεννηθεί. Ήδη βρίσκεται στην τρίτη θέση του πίνακα των σκόρερς της Σούπερ Λιγκ, με 9 γκολ σε 16 εμφανίσεις και συν τοις άλλοις δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να συνεχίσει σε έναν μεγαλύτερο σύλλογο.
Σημαντικό παράλληλα το γεγονός πως στο συμβόλαιο του «Παπ» φέρεται να υπάρχει όρος που του επιτρέπει την αποχώρησή του από την ομάδα της Κομοτηνής, σε περίπτωση που δεχτεί κάποια ελκυστική πρόταση, προφανώς με κάποιο χαμηλό αντάλλαγμα. Παράλληλα θα πρέπει να συνεκτιμηθεί και το γεγονός πως στον πάγκο του Ολυμπιακού κάθεται αυτή τη στιγμή ο πολύ καλός φίλος του 31χρονου επιθετικού, Αντώνης Νικοπολίδης.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση