GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίθεση με οξύ καλλιτεχνικό διευθυντή των Μπολσόι...

Σε νοσοκομείο της Μόσχας βρίσκεται ο καλλιτεχνικός διευθυντής των μπαλέτων Μπολσόι, Sergei Filin, (στο κέντρο της φωτο) με σοβαρά εγκαύ...


Σε νοσοκομείο της Μόσχας βρίσκεται ο καλλιτεχνικός διευθυντής των μπαλέτων Μπολσόι, Sergei Filin, (στο κέντρο της φωτο) με σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο, ύστερα από επίθεση που δέχθηκε από άγνωστο άνδρα. Το περιστατικό συνέβη αργά το απόγευμα της Πέμπτης. Ενώ ο Sergei Filin βρισκόταν έξω από το διαμέρισμά του, άγνωστος άνδρας του επιτέθηκε και του έριξε οξύ.
Η κατάσταση είναι σοβαρή, για αυτό συζητάται το ενδεχόμενο να μεταφερθεί σε κλινική του εξωτερικού. Προς το παρόν, οι θεράποντες ιατροί προσπαθούν να σώσουν την όρασή του.
Ο Sergei Filin δεχόταν έντονη κριτική για τον τρόπο με τον οποίο ασκούσε τα καθήκοντά του. Δεν ήταν λίγοι οι χορευτές που είχαν έρθει σε σύγκρουση μαζί του για διάφορους λόγους. Για αυτό, θεωρείται πιθανό κάποιος από αυτούς να σχεδίασε την επίθεση. Εκπρόσωπος του Sergei Filin δήλωσε πως δεχόταν απειλές τους τελευταίους μήνες.



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση