GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δυο κάλπες για τη "λίστα Λαγκάρντ"...

Σύμφωνα με πληροφορίες, η προανακριτική επιτροπή που θα ερευνήσει την αλλοίωση της «λίστας Λαγκάρντ», θα έχει 13 μέλη. Η πιο πιθανή ημερο...

Σύμφωνα με πληροφορίες, η προανακριτική επιτροπή που θα ερευνήσει την αλλοίωση της «λίστας Λαγκάρντ», θα έχει 13 μέλη. Η πιο πιθανή ημερομηνία για την ψηφοφορία για την ενδεχόμενη παραπομπή είναι η Δευτέρα 21 Ιανουαρίου και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις θα στηθούν δυο κάλπες, μία για τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου και μία για τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο.
Το ενδεχόμενο η Βουλή να συνεδριάσει την ερχόμενη Δευτέρα, είναι ανοιχτό καθώς θα εξαρτηθεί κυρίως από το αν θα έχει ολοκληρωθεί, έως την ερχόμενη Παρασκευή, η συζήτηση του φορολογικού νομοσχεδίου, όπως έχει αρχικά προγραμματιστεί.
Σε κάθε περίπτωση, η Διάσκεψη των Προέδρων, που θα συνεδριάσει την Πέμπτη, θα ορίσει την ημερομηνία συζήτησης για τη συγκρότηση ή μη Προανακριτικής Επιτροπής.
Ο χρόνος που θα δοθεί στα μέλη της προανακριτικής επιτροπής για τη σύνταξη του πορίσματος υπολογίζεται ότι θα είναι από 30 έως 40 μέρες.
Μόλις ολοκληρωθεί η συζήτηση επί των προτάσεων, θα ξεκινήσει η διαδικασία της μυστικής ψηφοφορίας κατά την οποία οι βουλευτές θα κληθούν να ψηφίσουν σε δύο ξεχωριστές κάλπες, μία για τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου και μία για τον Ευάγγελο Βενιζέλο, όπως προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ, για την παραπομπή τους ή μη σε Προανακριτική Επιτροπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση