GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι θα πει ο Διώτης στους εισαγγελείς...

Μετά από τέσσερις ημέρες απόλυτης σιωπής, οι πρώτες πληροφορίες από το περιβάλλον του πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννη Διώτη, τον εμφανίζ...

Μετά από τέσσερις ημέρες απόλυτης σιωπής, οι πρώτες πληροφορίες από το περιβάλλον του πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννη Διώτη, τον εμφανίζουν να μην αλλάζει στάση από τα όσα είχε πει τον περασμένο Οκτώβριο στους Οικονομικούς Εισαγγελείς, ακόμα και μετά την αποκάλυψη ότι το αντίγραφο που τους είχε παραδοθεί δημιουργήθηκε στις 8 Ιουλίου 2011.
Έτσι, σύμφωνα με τον ALPHA, ο κ. Διώτης θα επισημάνει τη Δευτέρα στους εισαγγελείς ότι δεν τους είχε πει ψέματα την πρώτη φορά και φαίνεται να εμμένει στη θέση του ότι ο ίδιος δεν κράτησε αντίγραφο ηλεκτρονικού αρχείου με τη λίστα.
Αναφορικά με τη συγκεκριμένη ημερομηνία, το περιβάλλον του αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να ζητήσει πραγματογνωσύνη ο κ. Διώτης, κάτι που αν συμβεί, σημαίνει ότι αμφισβητεί την συγκεκριμένη ημερομηνία.

4 σχόλια

  1. Το αρχικό CD που "χάθηκε" βρίσκεται πίσω στη Γαλλία και αυτό που μας ξαναέστειλαν δεν έχει τα ίδια στοιχεία με το πρώτο. Δεν ξέρω αν καταλάβατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ ΤΟ CD ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΚΑΚΙ;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιος πιστεύει πως το πρώτο CD του Παπάκ δεν ξέρουν οι μυστικές υπηρεσίες πού βρίσκεται και τι περιέχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση