GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πλεύρης: Μόλις πιάσουν τα κωλόπαιδα...

Με ένα ιδιαίτερα σκληρό σχόλιο στο Twitter ο Θάνος Πλεύρης τοποθετείται στο θέμα που έχει δημιουργηθεί με τις καταλήψεις δημόσιων κτιρίων...

Με ένα ιδιαίτερα σκληρό σχόλιο στο Twitter ο Θάνος Πλεύρης τοποθετείται στο θέμα που έχει δημιουργηθεί με τις καταλήψεις δημόσιων κτιρίων, το οποίο έχει πυροδοτήσει σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ.
"Στους "πολιτιστικούς χώρους" "νεαροί" σπάνε προτομές και καταστρέφουν. Μόλις τα πιάσουν τα κωλόπαιδα ο σκουρλέτης θα μιλά για πολιτικές διώξεις", ήταν το σχόλιο του στελέχους της Νέας Δημοκρατίας.


6 σχόλια

  1. Oταν πιάσουν τα "κωλόπαιδα" εσένα να δείς τι πλάκα που θα έχει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οποια ξευτιλα ενος μορφωμενου. Το επιπεδο του και μονο μαρτυρά που το "πανε" πολιτικα, αφου πλεον απετυχαν σε ολα. Ειναι οι ιδιοι αυτοι που εστησαν τον εμφυλιο τη χουντα και την ψευτοδημοκρατια της μεταπολιτευσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H Ρειντεζ και οι κένταυροι της Νέας Δημοκρατίας είναι, γιατί τους κόψατε την μάσα.. ΤΡΕΧΆΤΕ ΤΏΡΑ ......Αν άλλα έχεις στοιχεία στον εισαγγελααααααααααααααααααα .. ακούτε ρε ΔΗΜΟΚΤΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπηρξε μερα που να πεινασε ο Πλευρης,
    να κρυωσε μηπως,να μην ειχε για καφε
    ????????????????????????

    Παντα βολεμενα τα παιδια του συστηματος και με χουντες και με
    "Δημοκρατιες"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  5. Κοίτα ποιός μιλά για κωλόπαιδα.
    Ο ΟΡΙΣΜΟΣ του κωλόπαιδου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το.... Καλόπαιδο !!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση