GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προαναγγέλλει μηνύσεις ο Καραχάλιος

Προαναγγέλλει μηνύσεις ο Καραχάλιος Mηνύσεις και αγωγές κατά παντός υπευθύνου για την προσπάθεια παραπληροφόρησης της κοινής γνώμης όσο...

Προαναγγέλλει μηνύσεις ο Καραχάλιος
Mηνύσεις και αγωγές κατά παντός υπευθύνου για την προσπάθεια παραπληροφόρησης της κοινής γνώμης όσο και την προσπάθεια σπίλωσης του  προσώπου του, προαναγγέλλει ο πρώην γ.γ. του ΕΟΤ Νίκος Καραχάλιος.

"Ήμουν, είμαι και θα είμαι ασυμβίβαστος σε θέματα διαφάνειας, όπως λένε και οι επαγγελματίες πολιτικοί, ένας εκ των οποίων θυμίζω ότι δεν είμαι.
Σήμερα λοιπόν, προσήλθα και κατέθεσα οικειοθελώς ως μάρτυρας όσα γνωρίζω, καθώς και τα σχετικά έγγραφα που θα διευκολύνουν τη δικαστική έρευνα σχετικά με το ζήτημα της πλαστογράφησης της υπογραφής μου", τονίζει ο κ. Καραχάλιος και προσθέτει:
"Στη συνέχεια, δήλωσα, παράσταση πολιτικής αγωγής. Σε αυτή τη δίκη θα είμαι κατήγορος.
Αυτό συνεπάγεται μήνυση και αγωγή κατά παντός υπευθύνου για την προσπάθεια παραπληροφόρησης της κοινής γνώμης, τόσο για την προαναφερόμενη πλαστογράφηση, όσο και την προσπάθεια σπίλωσης του  προσώπου μου".

Πηγή:egiakoumis.com

Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση