GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Ο Σαμαράς να ζητήσει και τον Χριστοφοράκο"

"Ο Σαμαράς να ζητήσει και τον Χριστοφοράκο" «Να ζητήσει ο πρωθυπουργός από τη Γερμανίδα καγκελάριο, παράδοση του Χριστοφοράκ...

"Ο Σαμαράς να ζητήσει και τον Χριστοφοράκο"


«Να ζητήσει ο πρωθυπουργός από τη Γερμανίδα καγκελάριο, παράδοση του Χριστοφοράκου και της λίστας Siemens» αναφέρουν μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή τους οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, με αφορμή την επίσκεψη του Αντώνη Σαμαρά στο Βερολίνο.

«Επειδή είναι μάλλον απίθανο ο πρωθυπουργός να θέσει στην Καγκελάριο της Γερμανίας θέμα εξόφλησης του υπολοίπου του κατοχικού δανείου μαζί με τους νόμιμους τόκους, κάτι που αποτελεί σταθερή θέση και απαίτηση των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, τουλάχιστον ας της ζητήσει την παράδοση του Μιχάλη Χριστοφοράκου, μαζί με τη λίστα όσων κυβερνητικών και κρατικών παραγόντων τα πήραν από τη Siemens.
Εκτός και αν αμφότεροι, Μέρκελ και Σαμαράς, φοβούνται να το κάνουν αυτό ή έχουν κάτι να κρύψουν» καταλήγει η ανακοίνωση.




Πηγη: enikos.gr

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση