GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο σκαμνί οι ταραξίες...

Ενώπιον της δικαιοσύνης θα βρεθούν οι οκτώ ταραξίες που με τις πράξεις τους σήκωσαν στο πόδι τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς την περιοχή τ...

Ενώπιον της δικαιοσύνης θα βρεθούν οι οκτώ ταραξίες που με τις πράξεις τους σήκωσαν στο πόδι τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς την περιοχή του Πλατανιά στο Ρέθυμνο.
Οι οκτώ άνδρες, τέσσερις Αλβανοί και τέσσερις Σύροι, πρωταγωνίστησαν σε καυγά που εξελίχθηκε σε άγρια συμπλοκή.
Η τρικούβερτη φασαρία που ξεκίνησε μέσα σε μπαρ μεταφέρθηκε και έξω από αυτό, με αποτέλεσμα να γίνει θρύψαλλα η τζαμαρία του καταστήματος.και με σπασμένα γυαλιά στα χέρια τους να τραυματιστούν και οι οκτώ.
Κάτοικοι της περιοχής που είχαν αναστατωθεί από τη φασαρία, αλλά και πελάτες του μπαρ ειδοποίησαν την αστυνομία, που έφτασε σε χρόνο ρεκόρ και συνοδεία της μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και οι οκτώ ταραξίες, οι οποίοι είχαν τραυματιστεί σε διάφορα σημεία του σώματός τους, αλλά και στο πρόσωπο.
Ωστόσο, μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών οι συλληφθέντες μεταφέρθηκαν στα κρατητήρια της αστυνομικής διεύθυνσης, όπου πέρασαν την πρώτη ημέρα του 2013 και σήμερα θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη.
Πηγή: prismanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση