GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κι άλλος αρχιφύλακας για ναρκωτικά...

Ένας 45χρονος αρχιφύλακας της Ελληνικής Αστυνομίας συνελήφθη από λιμενικούς του κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου τις πρώτες πρωινές ώρες σήμε...

Ένας 45χρονος αρχιφύλακας της Ελληνικής Αστυνομίας συνελήφθη από λιμενικούς του κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, καθώς φέρεται να ήταν προμηθευτής ναρκωτικών ουσιών.
Χθες οι λιμενικοί συνέλαβαν δυο άτομα για κατοχή και εμπορία ακατέργαστης κάνναβης μικτού βάρους 1 κιλού και 106 γραμμαρίων. Επίσης κατασχέθηκαν ένα αγροτικό ημιφορτηγό, το ποσό των 620 ευρώ, τρία κινητά τηλέφωνα και τα ναρκωτικά.
Μετά από υπόδειξη των συλληφθέντων και μετά από προκαθορισμένη συνάντηση στην οποία χρησιμοποιήθηκαν προσημειωμένα χαρτονομίσματα οι λιμενικοί συνέλαβαν και τον 45χρονο.
Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του αστυνομικού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, «ποσό 30.700 ευρώ, ένα πιστόλι τύπου «τοκάρεφ» με γεμιστήρα, 12 χαρτονομίσματα αμφιβόλου γνησιότητας και ένα στιλέτο», όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος.
Για την υπόθεση ενημερώθηκε η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ.
Υπενθυμίζεται ότι στην ίδια περιοχή είχαν γίνει πρόσφατα και άλλες συλλήψεις ένστολων για υποθέσεις ναρκωτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση