GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πώς έχασε στην Πυλαία ο Ολυμπιακός...

O ΠΑΟΚ έσπασε στην Πυλαία το αήττητο του κακού Ολυμπιακού με 76-71 κι έβαλε φωτιά στην κανονική περίοδο. Ο Ολυμπιακός γνώρισε μετά από 1...

O ΠΑΟΚ έσπασε στην Πυλαία το αήττητο του κακού Ολυμπιακού με 76-71 κι έβαλε φωτιά στην κανονική περίοδο.
Ο Ολυμπιακός γνώρισε μετά από 13 αγωνιστικές την πρώτη του φετινή ήττα εντός συνόρων (13-1) και την ίδια στιγμή ο ΠΑΟΚ διατήρησε αήττητη την έδρα του (7-0). Κορυφαίος για την ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου ο Λάζαρος Παπαδόπουλος.Οι Πειραιώτες, πλην της πρώτης τους ήττα στην Α1, έχουν να πονοκεφαλιάζουν και για τον τραυματισμό του Βαγγέλη Μάντζαρη.
Παιχνίδι της μοίρας; Σημάδι; Ο Ολυμπιακός έχασε μετά από πέντε χρόνια από τον ΠΑΟΚ και πάλι στις 27/1. Τελευταία φορά που είχε συμβεί αυτό ήταν στις 27/1 του 2008. Τότε η ομαδα του Πίνι Γκέρσον είχε ηττηθεί στη Θεσσαλονιίκη και λίγες μέρες μετά ο Ισραηλινός κόουτς είχε απολυθεί.
Πλέον, μετά από αυτή την ήττα του, ο Ολυμπιακός κινδυνεύει να χάσει την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος. Και έτσι αποκτά άλλη σημασία το ντέρμπι της ερχόμενης αγωνιστικής μεταξύ των "αιωνίων" στο ΣΕΦ.
Πηγή: Gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση