GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ημερίδα με θέμα: "Γυναίκα, διά βίου μάθηση και σταδιοδρομία"

Η ΔΟΜΗ Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ) του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, στο πλαίσιο των ενημερωτικών εκδπλώσεών της, διοργανών...

Η ΔΟΜΗ Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ) του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, στο πλαίσιο των ενημερωτικών εκδπλώσεών της, διοργανώνει ημερίδα με θέμα: Γυναίκα, δια βίου μάθηση και σταδιοδρομία την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου με ώρα έναρξης 10:30.
Η ημερίδα θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Novus Hotel (Καρόλου 23, Πλατεία Καραϊσκάκη, Αθήνα, http: www.novushotel.gr ). Η ΔΑΣΤΑ γνωρίζοντας τη σπουδαιότητα υποστήριξης της γυναικείας σταδιοδρομίας, η ΔΑΣΤΑ σε όλες τις δράσεις της δίνει ειδική έμφαση στην έκφανση του φύλου στα ζητήματα που σχετίζονται με την αγορά εργασίας και τη διά βίου μάθηση.
Σκοπός της διοργάνωσης είναι μέσα από ης προγραμματισμένες ομιλίες και την οργανωμένη ανταλλαγή απόψεων να συζητηθεί ο ρόλος της διά βίου μάθησης και της επιχει ρηματικόπιτας σης προοπτικές απασχόλησης των γυναικών, καθώς και να παρουσιαστούν πρωτοβουλίες από αχαϊκούς φορείς. Την ημερίδα θα χαιρετίσουν η γενική γραμματέας Ισότητας των Φύλων Ζέττα Μακρή και ο αντιπρόεδρος του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου Παναγιώτης Γιαννόπουλης.
Οι εισηγητές που θα σημμειέχουν εκπροσωπούν τόσο ακαδημαϊκά ιδρύματα όσο και ερευνητικούς φορείς, επαγγελματικές και επιστημονικές ενώσεις. Χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι η οικονομική εφημερίδα ΕΞΠΡΕΣ και κατά τη διάρκεια των εισηγήσεων θα συντονίζει ο δημοσιογράφος Ντένης Αντύπας, πρώην διευθυντής του Οικονομικού Ταχυδρόμου.
Η εταιρία Νεοανάλυσις (www.neoana lysis.eu), σύμβουλοι επιχειρήσεων, ανέλαβε τη διοργάνωση της εκδήλωσης. Από το Ελληνικό Ανοικιο Πανεπιστήμιο αποτελεί την κύρια πύλη διασύνδεσης του ΕΑΠ με την αγορά εργασίας, καθώς διοργανώνει και υποστηρίζει δράσεις για την απασχόληση και τη σταδιοδρομία των φοιτητών και των αποφοίτων του.

Πηγή: ΕΞΠΡΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση