GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μιχελάκης: Αισθάνομαι βαρύ το χρέος

 Μιχελάκης: Αισθάνομαι βαρύ το χρέος «Αισθάνομαι βαρύ το χρέος, καθώς την ίδια θέση υπηρέτησαν κορυφαία και ιστορικά στελέχη της Παράταξ...

 Μιχελάκης: Αισθάνομαι βαρύ το χρέος
«Αισθάνομαι βαρύ το χρέος, καθώς την ίδια θέση υπηρέτησαν κορυφαία και ιστορικά στελέχη της Παράταξής μας», τονίζει ο Γιάννης Μιχελάκης αναφορικά με την τοποθέτησή του στην προεδρία του Ινστιτούτου Δημοκρατίας «Κωνσταντίνος Καραμανλής», από τον Αντώνη Σαμαρά .  
 «Στις κρίσιμες ώρες που διέρχεται η Πατρίδα μας, το Ινστιτούτο Δημοκρατίας ‘Κωνσταντίνος Καραμανλής’ έχει να επιτελέσει πολυσήμαντο έργο», σημειώνει ο βουλευτής Επικρατείας και συνεχίζει:«Ιδίως σε ό,τι αφορά στην ανάπτυξη γόνιμου πολιτικού διαλόγου για τις απαραίτητες θεσμικές αλλαγές, τη χρηστή διακυβέρνηση, την   επιστροφή στην ανάπτυξη και την ενδυνάμωση του ευρωπαϊκού προσανατολισμού της χώρας.
Δεσμεύομαι να εξαντλήσω κάθε δυνατότητα για να δικαιώσω την εμπιστοσύνη του Προέδρου μας, με διαρκή εντατικοποίηση των δράσεων του Ινστιτούτου και συνεχές άνοιγμά του σ’ ολόκληρη την Κοινωνία».
     
Πηγη: enikos.gr

6 σχόλια

  1. Καλά το χρέος που φορτώσατε στην πλάτη ΛΑΟΥ να δείτε ποσό βαρύ είναι ηλίθιοι...ΑΛΛΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΓΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΙΓΟΝΤΆΡΟΥΝ ..ΑΛΛΑ..

    ΤΣΙΠΡΑ ΞΎΠΝΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΈΝΟ ΚΑΙ ΕΣΎ..

    Άστραψε και βρόντηξε η εντεταλμένη δημοσιογραφία για να τρομοκρατήσει τον κόσμο βαφτίζοντας κάθε μορφή αντίστασης στην εξαθλίωση ως ..εμφύλιο (!) και κάθε δίκαιη αγανάκτηση ως ..λιντσάρισμα..

    Η πιο ασυνείδητη και δωσίλογη δημοσιογραφία της Ευρώπης, που ψήφισε-στήριξε (το ίδιο και χειρότερο είναι) όχι μία αλλά τρεις φορές την καταδίκη της χώρας και εξαθλίωση του λαού της, δεν χόρτασε ακόμα..

    Άστεγοι κείτονται στους δρόμους, άλλοι βυθίζονται στους σκουπιδοτενεκέδες για να φάνε, άλλοι δεν αντέχουν και αυτοκτονούν καθημερινά, οι ξένοι δημοσιογράφοι μιλούν πλέον για ανθρωπιστικό ζήτημα στην Ελλάδα και η ντόπια δημοσιογραφία συνεχίζει να τρομοκρατεί για δήθεν «εμφυλίους», « λιντσαρίσματα» και άλλες τέτοιες εμφυλιοπολεμικές μαλακίες..

    Το να οδηγηθούν δηλαδή στο Ειδικό Δικαστήριο και να δικαστούν 4-5 δωσίλογοι «γιωργάκηδες», υπουργοί και πρωθυπουργοί που «έδωσαν» συνειδητά και αποδεδειγμένα τη χώρα τους και το λαό τους, το να πληρώσουν οι μεγαλοφοροφυγάδες και να δικαστούν αυτοί που απέκρυπταν τις «λίστες» τους είναι «εμφύλιος» και «εθνικός διχασμός», ενώ το να αυτοκτονούν άνθρωποι κάθε μέρα είναι «εθνική ενότητα» και «σωτηρία της πατρίδος»!

    Φυσικά ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν.

    Γνωρίζουν πως όταν σπέρνουν τον τρόμο και τη βία καταστρέφοντας τις ζωές των ανθρώπων, δεν μπορούν να περιμένουν να θερίσουν γαρδένιες στα μπουζούκια..

    Γνωρίζουν επίσης πολύ καλά πως άλλο εμφύλιος και άλλο εξέγερση γιαυτό και τρομοκρατούν τον κόσμο με έναν αποτρόπαιο εμφύλιο για να αποτρέψουν μια αξιοπρεπή εξέγερση.

    Μια εξέγερση που την βλέπουν νάρχεται σαν καταιγίδα στο βάθος του ορίζοντα και αυτό είναι το μόνο που πραγματικά φοβούνται και το μόνο που καταλαβαίνουν..

    Η Ο.Π.Λ.Α.. Άλλο εμφύλιος και Άλλο εξέγερση...αν το καταλάβουν ΌΛΟΙ του κώλου οι επαναστάτες ΔΕΞΙΟΊ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΊ αντί να δέρνονται μεταξύ τους και σας ορμήξουν ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ κάτι θα γίνει ..ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΥΧΑΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ ΜΑΖΊ ΜΕ ΤΟΥΣ 100 ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΣΑΣ..ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΈΝΕ ΤΑ ΞΈΝΑ Μ.Μ.Ε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η λίστα Λαγκάρντ –εκτός όλων των άλλων- ξεβρακώνει και δημοσιογράφους...

    Το μόνιμα σηκωμένο δάχτυλο του Πάσχου Μανδραβέλη κόπηκε...

    Πάσχος Παπακωνσταντίνου

    Η λίστα Λαγκάρντ –εκτός όλων των άλλων- ξεβρακώνει και δημοσιογράφους.

    Η αρχή έγινε με τον λαλίστατο Πάσχο Μανδραβέλη, ο οποίος δεν έχει γράψει ούτε λέξη για τις κατηγορίες κατά του Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

    Εντελώς συμπτωματικά, η σύζυγος του κ. Μανδραβέλη –η οποία είχε διοριστεί το ΙΚΑ Κοζάνης- ήταν ιδιαιτέρα του Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

    Θυμάμαι την άνεση με την οποία ο Πάσχος Μανδραβέλης είχε επιτεθεί στο ντοκιμαντέρ συναδέλφου του, ο οποίος είχε μόλις απολυθεί από το συγκρότημα στο οποίο εργάζεται και ο ίδιος.

    Θυμάμαι επίσης πως ο Πάσχος Μανδραβέλης αμφισβήτησε δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Βήμα» για λιποθυμίες μαθητών στα σχολεία από ασιτία.
    Θυμάμαι και το μένος του Πάσχου Μανδραβέλη κατά των δημοσίων υπαλλήλων. Προφανώς, έκανε επίθεση στη σύζυγό του – ήταν ενδοοικογενειακό το...
    ζήτημα.

    Διάβασα το θλιβερό, γυναικουλίστικο –και ανάξιο λόγου- κείμενο του Πάσχου Μανδραβέλη για την σχέση της συζύγου του με τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου.
    Διάβασα και τα εγκώμια του Πάσχου Μανδραβέλη για τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου στο παρελθόν. Τον εκτιμούσε πάρα πολύ. Όχι επειδή η σύζυγός του δούλευε στο γραφείο του Παπακωνσταντίνου. Αλίμονο.

    Τελικά, ο Πάσχος Μανδραβέλης ήταν ένας δημόσιος υπάλληλος.
    Γι’ αυτό τους μισεί.
    Το μόνιμα σηκωμένο δάχτυλο του Πάσχου Μανδραβέλη κόπηκε.
    Το έκοψε μόνος του.
    Κακό πράγμα ο φανατισμός.
    Πολύ κακό.

    Βέβαια, ο Πάσχος Μανδραβέλης είναι τυχερός.
    Η «Καθημερινή» ανήκει στους Αλαφούζους, όχι στην Ελένη Βλάχου.
    («Καίγονται» πολλοί δημοσιογράφοι στα καθεστωτικά ΜΜΕ τα τελευταία χρόνια. Ανόητοι και θλιβεροί. Χρήσιμοι, όμως. Σου δείχνουν τι δεν πρέπει να γίνεις.)

    "Πιτσιρίκος"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Ρεν τους εκθέτει: Κόψατε μισθούς και συντάξεις περισσότερο απ' ό,τι ζήτησε η τρόικα!!!!

    Βασιλικότερη του βασιλέως η συγκυβέρνηση ξεπέρασε ακόμη και αυτές τις αντιλαϊκές προσδοκίες της τρόικα.
    Όπως προκύπτει από την απάντηση του αρμόδιου κοινοτικού επιτρόπου Όλι Ρεν σε ερώτηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Χουντή, η κυβέρνηση έκοψε περισσότερο μισθούς και συντάξεις απ’ό,τι είχε προβλέψει η ΕΕ.

    Η ελληνική κυβέρνηση προχώρησε πέρα από τις προβλέψεις του προϋπολογισμού του 2012, επιτυγχάνοντας μεγαλύτερη μείωση μισθών και συντάξεων του δημοσίου τομέα, ακόμη κι από αυτήν που η ίδια είχε προβλέψει με τη συναίνεση της τρόικας, στον προϋπολογισμό, σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ρεν.

    Ο Φινλανδός επίτροπος επισημαίνει ότι, το ύψος των κονδυλίων που καταβλήθηκε για μισθούς και συντάξεις «ήταν χαμηλότερο από εκείνο το οποίο είχε προβλεφθεί στον προϋπολογισμό, χάρη στον σημαντικό αντίκτυπο της νέας μισθολογικής κλίμακας και τον μεγαλύτερο αριθμό συνταξιοδοτούμενων»!!

    http://www.briefingnews.gr

    ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΞΕΥΤΕΛΙΣΜΈΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επέστρεψε μεταμφιεσμένος στην Ελλάδα ο... Γ. Παπακωνσταντίνου..

    Επέστρεψε από την Ολλανδία, όπου βρέθηκε οικογενειακώς για τις διακοπές των Χριστουγέννων, ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι, αφίχθη ινκόγκνιτο και ακτοπλοϊκώς μέσω Ιταλίας. Σύμφωνα με πληροφορίες έφτασε στο λιμάνι της Πάτρας από Ανκόνα ταξιδεύοντας με πλοίο, ενώ το αυτοκίνητο που τον μετέφερε στο σπίτι του στη Κηφισιά έφερε συμβατικές πινακίδες. Μάλιστα πληροφορίες φέρουν τον κ. Παπακωνσταντίνου να ήταν...μεταμφιεσμένος, προκειμένου να μη γίνει αντιληπτός.

    Πλέον ο πρώην «τσάρος» θα βρεθεί αντιμέτωπος με τις κατηγορίες που διατυπώνονται εναντίον του για την αλλοίωση της λίστας Λαγκάρντ.

    ...............................
    ΤΗΝ ΘΥΜΆΣΤΕ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΠΟΥΤΆΝΑ ΤΙ ΈΛΕΓΕ ΤΟ 2010;

    "Η φοροδιαφυγή είναι εθνικό άθλημα των Ελλήνων" έλεγε η σύζυγος Παπακωνσταντίνου..

    Απογοητευμένη από την κατάσταση που επικρατεί στην ελληνική οικονομία εμφανιζόταν το 2010 στην ολλανδική οικονομική εφημερίδα «Ηet Financieele Dagblad» η σύζυγος του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου, Ζασλίν Βίνκε.

    «O σύζυγός μου πρέπει να μετακινήσει ένα πολύ δυσκίνητο τέρας. Ως Ολλανδή εκπλήσσομαι με την ελληνική οικονομία» δήλωνε.


    Το άρθρο της ολλανδικής εφημερίδας είχε τίτλο: «Ακόμη και στο σπίτι έχουμε να διαχειριστούμε ένα παζλ».

    «Η φοροδιαφυγή είναι ένα εθνικό άθλημα των Ελλήνων.Το σύστημα είναι απελπιστικά πολύπλοκο. Αν ο τεχνικός του υπολογιστή μού δώσει απόδειξη αξίας 20 ευρώ,τότε εγώ πρέπει να περιμένω στην ουρά στην Εφορία για να πάρω 4 ευρώ. Είναι να τρελαίνεσαι» έλεγε στη συνέντευξη, αν και, όπως ισχυρίζεται η ίδια, φροντίζει να δίνει το καλό παράδειγμα ζητώντας πάντα αποδείξεις, τις οποίες φυλάει στο σπίτι τους μέσα σε ένα κουτί.

    «Στην Ολλανδία κάνουμε τα πάντα όπως πρέπει. Εδώ όμως στην Ελλάδα ο κόσμος απεχθάνεται τη γραφειοκρατία» έλεγε χαρακτηριστικά η κυρία Βίνκε.

    «Με δύο παιδιά σε ένα ακριβό ιδιωτικό σχολείο και ακαθόριστες ετήσιες αποδοχές που δεν είναι ούτε τα μισά από ό,τι παίρνει ένας ολλανδός υπουργός είναι μερικές φορές δύσκολο να τα οργανώσεις όλα.

    Ο σύζυγός μου πληρώνεται λιγότερο από έναν έλληνα βουλευτή. Και οι αυξήσεις φόρου θα πιάσουν και εμάς. Αλλά τι μπορούμε να κάνουμε; Απεργία;».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το ελλειμα του ιδρυματος εινα 6%?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μόνο βαρύ Μιχαλάκη; Βαρύτατο! Μα εσύ είσαι άξιος, άξιος, άξιος! Και θα τα καταφέρεις.

    Βρε τι του 'μελλε να πάθει του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Να τον διαφεντεύουν γίγαντες της πολιτικής σκέψης σαν τον Βαρβιτσιώτη ή τον Μιχαλάκη.

    Όμως κανένας τους δεν φτάνει σε ύψος ούτε στα (κατεβασμένα) παντελόνια του ...Μεϊμαράκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση