GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βούτσης: Δεν στοχοποιούμε κανέναν

Βούτσης: Δεν στοχοποιούμε κανέναν Τους στόχους του ΣΥΡΙΖΑ για την πρόταση συγκρότησης Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για τη διενέργε...

Βούτσης: Δεν στοχοποιούμε κανέναν
Τους στόχους του ΣΥΡΙΖΑ για την πρόταση συγκρότησης Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για τη διενέργεια προκαταρτικής εξέτασης σχετικά με την «λίστα Λαγκάρντ», ξεκαθαρίζει με δήλωση του ο Νίκος Βούτσης.
Ο γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι "η Λίστα Λαγκάρντ είναι η κορυφή του παγόβουνου από δεκάδες, εκατοντάδες λίστες και εξωχώριες εταιρείες που κρύβουν τη διαπλοκή, το πολιτικό χρήμα, τη διασπάθιση του πλούτου του ελληνικού λαού, που κρύβουν ακριβώς ότι συνέβη και οδήγησε τη χώρα μας εκεί που την οδήγησε" και ξεκαθαρίζει ότι:
"Η αναζήτηση και πιθανών ποινικών ευθυνών, πέραν των προφανών πολιτικών ευθυνών, των δυο υπουργών Οικονομικών, στοχεύει στην αναζήτηση ακριβώς της αλήθειας, στην παύση οποιασδήποτε προσπάθειας συγκάλυψης και στην αποκατάσταση του περί δικαίου δημοσίου αισθήματος στο λαό μας.
Από την πλευρά μας επισημαίνω, ότι είναι ο μόνος στόχος μας. Δεν στοχοποιούμε ούτε πολιτικές παρατάξεις, ούτε πρόσωπα".


Κόμματα: ΣΥΡΙΖΑ
Πηγη: enikos.gr

1 σχόλιο

  1. Παγωτο...άφησε ο Σφακιανάκης τον Παπαχρήστο...
    Το κρίσιμο ερώτημα στον προϊστάμενο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μανώλη Σφακιανάκη, έκανε ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν χτες.

    Θα...
    μπορούσατε από το στικάκι να βγάλετε συμπεράσματα και στοιχεία από την αλλοίωση της λίστας;

    Διαβάστε τη στιχομυθία που είχε ο Γιώργος Παπαχρήστος με τον Μανώλη Σφακιανάκη, όπως δημοσιεύεται στα ΝΕΑ :

    - Μπορείτε να εντοπίσετε αυτόν που έκανε την αλλοίωση της λίστας;

    - Φυσικά και μπορούμε.

    - Αλλά γιατί δεν το κάνατε έως τώρα;

    - Γιατί κανείς δεν μας το ζήτησε, μου ανέφερε και με άφησε... παγωτό μες στον χειμώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση