GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θεσσαλονίκη: Συμφωνία για τα οχήματα...

Αίσιο τέλος είχαν οι διαβουλεύσεις ανάμεσα στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη και του νόμιμου εκπροσώπου της ανάδοχης εταιρίας, Αν...

Αίσιο τέλος είχαν οι διαβουλεύσεις ανάμεσα στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη και του νόμιμου εκπροσώπου της ανάδοχης εταιρίας, Ανδρέα Καούση, με σκοπό την συντήρηση και επισκευή των οχημάτων του Δήμου.
Η εταιρία «Βιομηχανία Ειδικών Κατασκευών Α. Καούσης Α.Ε.» πήρε την ανάθεση κατόπιν διεξαγωγής δημόσιου μειοδοτικού διαγωνισμού αντί συνολικού ποσού 1.886.163, 20 ευρώ. Η συμφωνία μεταξύ των συμβαλλομένων μερών έχει διάρκεια δώδεκα μήνες, με τη δυνατότητα μονομερούς (από το Δήμο Θεσσαλονίκης) παράτασης για ένα τρίμηνο μετά από τη λήξη αυτής.
«Μέσα στο επόμενο διάστημα 3-4 μηνών, όταν θα αρχίσει η παράδοση των υπό επισκευή αυτοκινήτων, η καθαριότητα της πόλης γυρίζει σελίδα. Με το νέο εξοπλισμό, θα μπει πρόγραμμα για την ανακύκλωση και την αποκομιδή των απορριμμάτων, αλλά και πρόγραμμα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών σχετικά. Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η συμμετοχή των πολιτών στην καθαριότητα της πόλης είναι απαραίτητη. Δεν γίνεται ο ένας να πετάει και ο άλλος να μαζεύει. Καθαριότητα από μια πλευρά δεν νοείται» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μπουτάρης.
Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση